Dodaj do ulubionych

Do kobiet,ktore mialy @ a mimo to,byly w ciazy :)

24.05.04, 16:46
Mam do Was takie pytanie: Czy bedac w ciazy a mimo wszystko mialyscie @ to
czy oprocz plamienia towarzyszyl temu sluz czy byla to tylko plamka krwi???
lub czy wygladalo to tak, jak typowa miesiaczka ?
Z gory dzieki za odpowiedzi..
Obserwuj wątek
    • marjotka Re: Do kobiet,ktore mialy @ a mimo to,byly w ciaz 24.05.04, 16:51
      U mnie wygladalo bardzo typowo przez pierwsze dwa miesiace. Trzeci miesiac sama
      wzielam duphaston, bo nie liczylam sie z tym, ze moglabym byc w ciazy, a juz
      wczesniej mialam nieregularne menstruacje - no i miesiaczke dostalam. Dodatkowo-
      zadnych, absolutnie zadnych objawow- wiec o tym, ze zostane mama dowiedzialam
      sie w 12 tyg.!! To dopiero bylo zaskoczenie.
      • fey Re: Do kobiet,ktore mialy @ a mimo to,byly w ciaz 25.05.04, 10:17
        Ja miałam tak samo! O tym, że jestem w ciąży dowiedziałam się podczas wizyty kontrolnej u gina! To
        był 11tc+3dzień. Następnego dnia USG 'dowcipne' na potwierdzenie.
        Moje Dziecko to Niespodzianka wink
        Boję się tylko, bo zanim się dowiedziałam, stosowałam silne leki na wrzody żołądka (niektórzy stosują
        je do spędzania płodu!!!). I, mimo, że lekarz mówi, że wszystko OK - ja się będę martwić do końca.
        • oliweczka1 Re: Do kobiet,ktore mialy @ a mimo to,byly w ciaz 25.05.04, 13:58
          Dziekuje dziewczyny za odpowiedz, jednak nie zaznaczylyscie, czy towarzyszyl
          temu sluz i jak dlugo trwalo to krwawienie???
          Jesli dopiszecie bede bardzo wdzieczna smile
          Do Fey - faktycznie Twoj dzidzius to niespodzianka i to bardzo mila smile Zycze Ci
          aby wszystko bylo ok i Twoje zmartwienie o ciaze trwalo jak najkrocej.
          Powodzonka ...
          • fey Re: Do kobiet,ktore mialy @ a mimo to,byly w ciaz 26.05.04, 09:46
            U mnie wyglądało to bardzo normalnie. Inaczej bym się zorientowała ciut wcześniej. Zupełnie jak
            normalna miesiączka! w kolorze, konsystencji i ilości. Zdarza się widocznie.
            Swoją droga trafiłam na lekarza, który absolutnie nie wierzył, że to możliwe, później stwierdził też, że
            ruchy dziecka w 18 tyg. to PÓŹNO (sic!)! Zmieniłam go szybko.

Pozdrawiam(y)!!!
          • marjotka Re: Do kobiet,ktore mialy @ a mimo to,byly w ciaz 26.05.04, 09:55
            Hej,
            to była najzwyczajniesze krwawienie, nic mnie nie zaniepokoiło. Trwało mniej
            wiecej tyle, co zwykle, nie towarzyszył temu żaden śluz. Dlatego tak trudno
            było później ustalić termin OM, w zwiazku z czym mój termin prorodu jakoś tak
            się przesuwa.
            Pozdrawiam
            • oliweczka1 Re: Do kobiet,ktore mialy @ a mimo to,byly w ciaz 26.05.04, 15:52
              Dziewczyny jeszcze raz Wam goraco dziekuje i oczywiscie zycze jak najmniej
              dolegliwosci w ciazy i szczesliwego rozwiazania.
              Pozdrowionka pa smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka