Gość: Elbinger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:24 Jakw temacie. Wiecie może gdzie można u nas kupić ten trunek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: "_" Re: Absynt IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.01.07, 12:27 W "Alkoholach świata" na Starym Mieście chyba na ul Garbary są dwa takie sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Absynt, a co co takiego? 13.01.07, 12:49 Jakoś nie słyszałem o czymś takim. Znam jedynie markę "Absolwent" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dece Re: Absynt IP: *.elb.vectranet.pl 13.01.07, 13:30 Absinth jeszcze niedawno byl zakazany w polsce, ludzie kupowali w czechach i slowacji, ciekawe czy jest juz dostepny w Polsce. Przyznam ze trunek jest wybitnie wyborowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 13:32 Z tego co czytałem od niedawna jest legalny. Tyle, że z tego c owyczytałem UE zrobiła wobec absyntu swoje normy i zawartość tujonu może być maksymalnie 35ml. Ale nie wiem czy to dużo czy nie bo nie piłem jeszcze tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Absynt 13.01.07, 15:18 To jest dużo dużo mniej, jak w oryginale jeszcze nie zeuropeizowanym, a co za tym idzie nielegalnym ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 15:47 A ile było w oryginale? Jak coś pozostają jeszcze domowe sposoby podukcji, ale to już nie moja dziedzina...a szkoda. :( Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: Absynt 13.01.07, 23:47 dla zainteresowanych: absynt.go.pl/ www.absynt.w3.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 18:19 Wygląda na to, że rzeba uciec się do domowych sposobów, aby uzykać absynt w starym stylu tj. wuęcej tujonu :( Odpowiedz Link Zgłoś