asiulka1976 04.08.05, 09:18 Witajcie, jestem szczesliwa- bardzo w 14 cyklu staran zaszlam w ciaze ) caly ten czas bralam Duphaston i teraz ginek zwiekszyl dawke 3x1 jesli leży u Was w szawce nawet w niepełnym opakowaniu chetnie przyjme ) piszcie asiulka1976@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawn7 Re: przyjme D U P H A S T O N 04.08.05, 18:26 zostało mi opakowanie bez czterech sztuk (czyli 16 tabletek). jesli Cie ratuje - prześlij mi na mój priv swój adres zamieszkania, to Ci wyślę Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 dawn7 11.08.05, 13:35 Duphaston jeszcze nie dotarl :o( Jesli ktos ma jeszcze w szawce niepotrzebny to z checia przyjme Odpowiedz Link Zgłoś
annakubica Re: przyjme D U P H A S T O N 14.08.05, 16:11 Witaj. Duphaston jest trochę drogi. Spytaj swojego lekarza, czy nie mógłby Ci przepisać jego zamiennika, a mianowicie Luteine. Ja przy pierwszej ciąży właśnie ją brałam, a potem moja przyjaciółka też. Kiedy pojechała na pogotowie z powodu plamienia, lekarze tam zapisali duphaston. A kilka dni potem poszła do swojej lekarki i ta jej powiedziała, że duphaston i luteina to jest to samo, ale różni się ceną. I tak Luteina jest dużo tańsza. Pozdrawiam Ania mama Moniki (15 miesięcy) i krewetki (12 tc) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: przyjme D U P H A S T O N 14.08.05, 18:14 wiem o tym co napisalas ale jednak wole duphaston jesli ptfu ptfu cos sie stanie nie chce miec do soiebie pretensji ze a noz to byla wina zmiany leku, duphaston biore od wrzesnia 2004 i niech tak zostanie jesli jednak ktos ma w szufladzie i nie potrzebuje to z checia go przygarne chyba to nic zlego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: przyjme D U P H A S T O N 22.08.05, 19:48 Asiulka jeszce raz proszę o adres bo gdzieś mi go wcięło a jutro wybieram sie na pocztę.Podaj mi prosze na adres janglan@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś