Dodaj do ulubionych

Wawa Medicover Atrium - jaki lekarz?

22.05.07, 10:55
Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie, która potwierdziła moje przypuszczenia o
ciąży. Jednak nie byłam zadowolona z Pani doktor, która mnie przyjęła.
Zreszta spodziewałam się tego bo tylko do niej były wolne terminy zarówno
wczoraj jak i dzisiaj.

ale wiecej do niej nie pójdę.

czy ktoś mógłby mi polecić jakiegos lekarza z medicovera atrium?
Obserwuj wątek
    • wanilia1 Re: Wawa Medicover Atrium - jaki lekarz? 22.05.07, 11:17
      Po pierwsze - zaraz wywalą Ci ten wątek na forum "Szpitale" i słusznie. Ale do
      rzeczy - w Atrium mogę Ci polecić doktora Piotra Raczyńskiego - prowadził moją
      ciążę i pod jego opieką urodziłam synka w IMiD (bo tam też pracuje). Zalety:
      wiedza, poczucie humoru i umiejętność łagodzenia rozmaitych "schiz" i lęków
      ciążowych. Wady: trudno się do niego dostać, trzeba się umwaiać miesiąc
      wcześniej, bo ma mnóstwo ciężarnych pacjentek, poza tym czasem miałam wrażenie,
      że czasem trzeba samej pilnować terminów, badań itp., bo mu się zdarza coś
      przeoczyć. Acha - nie wiem, czy wiesz (ja nie wiedziałam), ale w Medicoverze
      kobietom w ciąży przysługują podwójne wizyty, czyli nie 20min, ale 40. Umawiaj
      się więc na podwójne. To bardzo ważne, bo często brakuje czasu na wystawienie
      skierowań na badania + badanie + odpowiedzi na pytania. Jeszcze o specyfice
      Medicoveru: na USG trzeba się umawiać jakieś 10 dni wcześniej, po prostu nie ma
      terminów. Nie polecam też przyjeżdżania do punktu pobrań w sobotę - tłumy,
      tłumy, tłumy. W razie pytań pisz na maila gazetowego, chętnie się podzielę
      doświadczeniem.
      • lodziazero Re: Wawa Medicover Atrium - jaki lekarz? 22.05.07, 11:33
        Wanilia,
        Bardzo dziekuje.
        Nie chciałam zaśmiecać forum, nie wiedzialam ze o lekarzach powinnam szukać
        na "szpitale"

Przepraszam i juz sie poprawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka