Dodaj do ulubionych

Kraków, Kopernika 23-patologia ciąży

26.06.06, 14:56
Dziewczyny czy miałyście jakąs styczność z tą kliniką? Mam na myśli jakies
konsultacje. Moja gin wysyła mnie w sprawie toxoplazmozy. Chciałabym wiedzieć
jak takie konsultacje wyglądają, ale pewnie po rpstu robią badanie w swoim
laboratorium i tyle. Drugie pytanie nie wiecie w jakich godzinach tam
pobierają krew?z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • lilka113 Re: Kraków, Kopernika 23-patologia ciąży 26.06.06, 15:44
      Nic dobrego nie słyszałam na temat tego szpitala. Klinika, jak to napisałaś to
      za dużo powiedziane. Ale to nie ma nic wspólnego z labolatorium, przecież to
      rutynowe badanie i wcale nie musisz go tam robić możesz prywatnie bez
      skierowania, kosztuje ok 35 zł.
      • tyma1 Re: Kraków, Kopernika 23-patologia ciąży 26.06.06, 16:09
        ja wiem, że to rutynowe badania, miałam tu u siebierobione już dwa razyi to
        obydwie klasy. Ale wyniki są takie, że nie wiadomo jak je interpretować, stąd
        to moje skierowanie tam. Moja gin powiedziała, że trzeba zrobić jakieś bardziej
        szczegółowe badanie,a jak bym robiła u sibie, to bedzie mnie dużo kosztowało, a
        tam muszą mi zrobić za darmo, dlatego pytam, bo nie wiem nawetczy z takim
        skierowaniem od razu mnie przyjmą, czy też mam się jakoś umawiać (to pytanie
        dopeiro teraz przyszło mi do głowysmile)
        • agak14 Re: Kraków, Kopernika 23-patologia ciąży 28.06.06, 09:51
          Ja rodziłam na Kopernka na patologii ciąży. Byłam zadowolona. Miałam cc.
          Urodziłam zdrowego synka, którym fachowo się zajęto. Wiem, że ta Klinika ma złą
          opinię. Zresztą jak chodziłam do poradni jeszcze w trakcie ciąży to nieraz
          byłam wkurzona na lekarzy w trakcie przyjmownia w poradni, ale wiem również żę
          to fachowcy. Potem jak już było po porodzie najważniejsze dla mnie było
          dziecko. Byłam tam 5 dni i nie żałuję. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka