Dodaj do ulubionych

szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim Warszawa

16.08.06, 14:32
czy któraś z Was miała okazję skorzystać z tej szkoły rodzenia? Chciałabym
zapisać się na zajęcia ale przed tym wolałabym poznać czyjeś opinie na jej
temat
Obserwuj wątek
    • alex359 Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 23.08.06, 16:58
      ja mam zamiar pójść tam w grudniu (termin na stycznia), podobno ok i warto.
      • ania123457 Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 24.08.06, 10:21
        jeśli termin masz na styczeń warto skorzystać ze szkoły troszkę wcześniej.
        Zajęcia to nie tylko teoria, ale również gimnastyka. Ja chodziłam tam w 6 m-cu
        ciąży i było ok, ale koleżanki z większym brzuszkiem miały z niektórymi
        ćwiczeniami problem. Poza tym jest ok, można zapoznać się z położnymi
        pracującymi na oddziale, przejść się po samym położniczym i zobaczyć co i jak.
        Sama teoria też dość ciekawie przekazana. Myślę że dużo skorzystał na tym mój
        małżonek. Pozdrawiam
        • marze-na Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 24.08.06, 11:29
          Ja mam też termin na stycznia. Również chcę się zapisać do tej szkoły rodzenia.
          Nie wiecie jakie są opłaty?
          • yvi Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 24.08.06, 13:00
            wczoraj dowiadywałam się - 350 zł.
            • spa76 Re: opłaty za szkoły rodzenia 24.08.06, 16:30
              a to mnie zdziwiłas, bo myślałam, że ten warszawski program obejmuje wszystkie
              szpitalen szkoły rodzenia. chodzi o to, że jak jestes zameldowana w wawie,
              studiujesz tu lub pracujesz, to miasto ci funduje szkołę rodzenia.
              na tej zasadzie zapisłam się do szkoły przy zośce, znajomi chodzili za darmo
              bodajże do praskiego.
    • muffina Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 24.08.06, 15:35
      i z tego co mi wiadomo nowa grupa zaczyna zajęcia od 04-09. Spotkania w
      poniedziałki i środy od 17:30 do 19:00. Jeśli czegos nie pokręciłam.
      Wiem że potrzebne jest pozwolenie od lekarza prowadzącego i o dziwo kazano mi
      wziąć zdjęcie usg pozyżej 20 tc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka