muffina 16.08.06, 14:32 czy któraś z Was miała okazję skorzystać z tej szkoły rodzenia? Chciałabym zapisać się na zajęcia ale przed tym wolałabym poznać czyjeś opinie na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex359 Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 23.08.06, 16:58 ja mam zamiar pójść tam w grudniu (termin na stycznia), podobno ok i warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ania123457 Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 24.08.06, 10:21 jeśli termin masz na styczeń warto skorzystać ze szkoły troszkę wcześniej. Zajęcia to nie tylko teoria, ale również gimnastyka. Ja chodziłam tam w 6 m-cu ciąży i było ok, ale koleżanki z większym brzuszkiem miały z niektórymi ćwiczeniami problem. Poza tym jest ok, można zapoznać się z położnymi pracującymi na oddziale, przejść się po samym położniczym i zobaczyć co i jak. Sama teoria też dość ciekawie przekazana. Myślę że dużo skorzystał na tym mój małżonek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marze-na Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 24.08.06, 11:29 Ja mam też termin na stycznia. Również chcę się zapisać do tej szkoły rodzenia. Nie wiecie jakie są opłaty? Odpowiedz Link Zgłoś
yvi Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 24.08.06, 13:00 wczoraj dowiadywałam się - 350 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
spa76 Re: opłaty za szkoły rodzenia 24.08.06, 16:30 a to mnie zdziwiłas, bo myślałam, że ten warszawski program obejmuje wszystkie szpitalen szkoły rodzenia. chodzi o to, że jak jestes zameldowana w wawie, studiujesz tu lub pracujesz, to miasto ci funduje szkołę rodzenia. na tej zasadzie zapisłam się do szkoły przy zośce, znajomi chodzili za darmo bodajże do praskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
muffina Re: szkoła rodzenia przy Szpitalu Bródnowskim War 24.08.06, 15:35 i z tego co mi wiadomo nowa grupa zaczyna zajęcia od 04-09. Spotkania w poniedziałki i środy od 17:30 do 19:00. Jeśli czegos nie pokręciłam. Wiem że potrzebne jest pozwolenie od lekarza prowadzącego i o dziwo kazano mi wziąć zdjęcie usg pozyżej 20 tc... Odpowiedz Link Zgłoś