Gość: LMKiko IP: *.net.autocom.pl 08.07.06, 11:13 i skutki tegoż. Skutki są bardzo przykre - postępująca degrengolada i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu 08.07.06, 11:21 Gorzej,jak od głupoty robią sie puste miejsca w głowie,woda je zalewa!!. Współczuje Ci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu IP: *.net.autocom.pl 08.07.06, 11:27 Degradacja moralna i umysłowa nie bierze się od mineralnej ani od innej wody, na szczęście! Poczytaj stosowną broszurkę! -- Uderz w stół, a nożyce.....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz68 Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:43 A która to broszurka jest stosowna? Broszurek na Swiecie jest wiele, żeby nie powiedzieć miliony - jak z tego gąszcza wybrac "tę stosowną "? Pomóż Mąądra Kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 11:31 sprawdziło się calkowicie: "uderz w stół itd..............",wynikiem chlania jest upośledzenie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MNKoko współczuję ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:04 masz jeszcze szanse na wyleczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer. Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:47 ja też ci, longi współczuję, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? a ja dam radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:57 choroba alkoholowa to bardzo częste schorzenie u emerytów mundurowych - proponuję terapię www.anonimowi-alkoholicy.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: a ja dam radę IP: *.net.autocom.pl 08.07.06, 16:28 Tam też można dostać owe stosowne broszurki. W poradniach przeciwalkoholowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: a ja dam radę IP: *.net.autocom.pl 09.07.06, 10:18 Dziś znowu gorąco, uwaga na mózgi w kontekście chłodzenia się wyskokowymi płynami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: a ja dam radę IP: 195.150.112.* 09.07.06, 10:54 kiko, Ty myślisz naprawdę , ze tu siedzą sami alkoholicy ? z tych broszurek wynika, ze jak ktoś raz w tygodniu odkazi organizm gorzałeczką albo pije codziennie piwo to murowany alkoholik, nie wspomnę o tych co sami sobie drina wypiją dla zdrowotnosci. Niech sobie te broszurki w buty wsadzą. Na pewno, wody święconej pić nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: a ja dam radę IP: *.net.autocom.pl 09.07.06, 11:03 Drink dla zdrowotności to nie grzech, ale przyznasz że Polacy za kołnierz wylewać nie lubią. Zauważyłam, ze niektórzy z TWA z lubością i bez przerwy tylko o tym rozprawiają, tzn. między jednym bluzgiem a drugim (czyli takim ichnim znakiem pokoju!).... A woda święcona rzeczywiście nie zawsze dobrze skutkuje, liczne tego na forum można znależć przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekMądraRada Re: to nie chlej tyle! IP: 195.69.230.* 09.07.06, 12:37 jedyny sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: wielonikowiec z neoplusa !!! ???? 09.07.06, 12:59 Nie pitol- alkohol konserwuje!!:O)) Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 nałogowym pijakiem jest Longi 09.07.06, 13:20 oczywiście, gazowanej wody minetalnej Kropla Beskidu, he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: nałogowym pijakiem jest Longi IP: *.net.autocom.pl 09.07.06, 22:46 ciepła wóda to najgorsza wóda Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: nałogowym pijakiem jest Longi 09.07.06, 22:48 Sklerotyku ,nieuku,jak byś czytał szybciej,tobyć doczytał,że od roku nawet kropli nie wypiłem!!Ale pisuar ci oszczy zasłania!!1Nie podglądaj!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:50 głos zabrali najbardziej zaiteresowani Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu 11.07.06, 22:52 Czy twoi starzy mają pole?? Jeśli nie ,to skąd mają takiego buraka jak ty??;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iloraz Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:37 to widac po tym ilu jednego tylko weekendu zlapano pijanych Odpowiedz Link Zgłoś
irenik1 Re: Ja tak ogólnie 12.07.06, 20:18 Mam takie wrażenie, że niektórzy uczestnicy naszych tutaj spotkań zachowują się jak muchy. Jedni (-e) jak te leśne, co to się za cholerę nie opędzisz, drudzy (-gie) zaś jak te pastwiskowe... Jeżeli ktoś np. nie znosi tego, co określa mianem TWA (np. dlatego, że należy do konkurencyjnego towarzystwa lub wręcz do Rodziny RM, TRWAM czy do TKM), to po co na nim siada? Nie lubi, ale się syci? A poza tym to cieszę się - Krzyśku - że wróciłeś. Smutno było bez ciebie i ponuro. Aż sam przestałem się włączać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter. Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:23 sześć wpisów bawoła, wszystkie bez argumentów __________________________________________________ miniurl.pl/13778 Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Wpływ alkoholu na stopniowy zanik mózgu 12.07.06, 22:39 Każdy argument jest do zastanowienia! Odpowiedz Link Zgłoś