owianka 05.05.08, 15:31 Jak w temacie - gdzie sprzedają artykuły tej firmy? Chcę kupić jeden dzbanek, a sklepie internetowym powalająca jest cena za przesyłkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: Gdzie w Warszawie kupię Bodum? 05.05.08, 15:35 na Swiętokrzyskiej - vis-a-vis PKiN. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Gdzie w Warszawie kupię Bodum? 05.05.08, 16:07 OK, chyba kojarzę - gdzieś koło sukien ślubnych? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gdzie w Warszawie kupię Bodum? 05.05.08, 17:10 owianka napisała: > OK, chyba kojarzę - gdzieś koło sukien ślubnych? Tak, tam są 2 sklepy z takimi rzeczami. Wydaje mi sie, że w kazdym z nich sa produkty Bodum. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Gdzie w Warszawie kupię Bodum? 05.05.08, 21:41 bodum jest chyba w kazdej galerii handlowej, w takich butikach ze sprzetem do domu, roznymi drobiazgami na bank kojarze w reducie, blude city, w piotrze i pawle tez sa owianka, mam uczucie ze za Toba chodze ostatnio hehe, niewiele na fora zagladam, ale jakos na Ciebie sie natykam ciagle ) Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Gdzie w Warszawie kupię Bodum? 06.05.08, 08:28 Dzięki, dziewczyny! Donkaczka, ja też ostatnio niewiele chodziłam - czyli świat jest mały Odpowiedz Link Zgłoś