Gość: Julio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:57 Kilka osob wspomnialo na tym forum o weselu w tym hotelu, prosilbym o opinie jak wam sie podobalo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 23.02.05, 12:04 Niestety, słyszałam nie nallepsze opinie na temat sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:41 a co slyszalas?? bo moze nie jest na duze wesela..ale fajna jest ta oranzeria i te bliskie molo Odpowiedz Link Zgłoś
sitasia Re: Hotel 500 Zegrze 23.02.05, 13:28 My planujemy tam w sierpniu impreze weselną. Mamy podpisaną umowę, na razie wszystko ok, jeszcze doradzili co zrobić żeby wyszło taniej za osobę. U nas wyliczyli 125 PLN bez alkoholu i toru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 16:35 a macie jakąś stronke www tego? chetnie bym obejrzala.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:47 dołączam sie do prosby moze o jakies zdjecia z wesela bo na stronie hotelu sa malutkie zdjecia... Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Hotel 500 Zegrze 23.02.05, 17:26 My będziemy tam mieli wesele w czercu. Niestety nic nie wiem na temat sali na górze, ale restauracja jest bardzo ładna i elegancka. Można tam zorganizować imprezę na ok. 70 osób. Wybraliśmy to miejsce przede wszystkim ze wzglęsu na lokalizację - Zalew, restauracja przylega do ogródka, w którym będzie grill, plaża, bardzo ładne molo. Po drugie cena - płacimy 160 zł od osoby, w tym są aż cztery ciepłe posiłki i część alkoholu (wódka). Nie musimy płacić za orkiestrę ani fotografa. Dostajemy apartament na noc poślubną, a goście weselni mają 50% zniżki na nocleg. No i do tego jest sympatyczna menagerka Moja znajoma, która miała tam wesele była zachwycona. Mówiła, że jedzenie jest pyszne i bardzo ładnie podane, dobra obsługa. To samo mówi moja teściowa, która była tam ostatnio na jakiejś imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:05 ale podobno klimy nie ma..choc moze bliskosc zalewu dobrze wplynie na atmosfere??tak sobie mysle, ze kiedy to ludzie nawet nie znali takiego slowa jak klimatyzacja Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Hotel 500 Zegrze 23.02.05, 21:40 Szczerze mówiąc nie pytałam nawet o klimatyzację. Bierzemy ślub w czercu, oranżeria będzie otwarta na ogródek, więc mamy zapewnioną naturalną klimatyzację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:08 No wlasnie tak samo sobie tlumacze to...wyjscie z oranzerii a juz za drzwiami utwardzone wybrzeze zalewu i molo...to jest duzy plus tego miejsca Naprawde za fotografa i orkiestre nie musisz placic?? Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Hotel 500 Zegrze 23.02.05, 22:12 Nie. Menagerka powiedział, że nie musimy się o to martwić, że oni gdzieś na tyłach zorganizują stolik dla orkiestry i zadbają o to, żeby nie wyszli głodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:26 to super z tym zespolem..kolejny argument za lokalem??A jak macie zamiar ustawic stoly??parkiet na wysokosci oranzerii kolo luster czy przy barze?? Odpowiedz Link Zgłoś
sitasia Re: Hotel 500 Zegrze 24.02.05, 07:52 My sierpniowi imprezowicze w oranżerii robimy tance a w czesci restauracyjnej okragłe stoły na 100 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafni Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.aster.pl 24.02.05, 08:49 Co do ustawienia stołów to jeszcze się nie zdecydowaliśmy, ale zespół i parkiet będzie ulokowany w głębu sali, bo w oranżerii chcemy zrobić miejsce na spokojne pogaduchy. Odpowiedz Link Zgłoś
sitasia Re: Hotel 500 Zegrze 24.02.05, 09:44 Dafni, podaj mi jak mozesz do siebie mail moze sie przyda jakis kontakat skoro w tym samym miejscu bedziemy rpobic przyjecie. Mój mail: sitasia@gazeta.pl Dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:50 A jak bedzie muza?? Dj czy zespol?? 100 to troche duzo??moze luba uwaza, ze tam jest za ciasno nawet na 90?? Odpowiedz Link Zgłoś