Dodaj do ulubionych

Hotel 500 Zegrze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:57
Kilka osob wspomnialo na tym forum o weselu w tym hotelu, prosilbym o opinie
jak wam sie podobalo??
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.isi.net.pl / *.isi.net.pl 23.02.05, 12:04
      Niestety, słyszałam nie nallepsze opinie na temat sali sad
      • Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 14:41
        a co slyszalas?? bo moze nie jest na duze wesela..ale fajna jest ta oranzeria i
        te bliskie molo
    • sitasia Re: Hotel 500 Zegrze 23.02.05, 13:28
      My planujemy tam w sierpniu impreze weselną. Mamy podpisaną umowę, na razie
      wszystko ok, jeszcze doradzili co zrobić żeby wyszło taniej za osobę. U nas
      wyliczyli 125 PLN bez alkoholu i toru.
      • Gość: Marta Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 16:35
        a macie jakąś stronke www tego? chetnie bym obejrzala.dzieki
        • Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:47
          dołączam sie do prosby moze o jakies zdjecia z wesela bo na stronie hotelu sa
          malutkie zdjecia...
    • dafni Re: Hotel 500 Zegrze 23.02.05, 17:26
      My będziemy tam mieli wesele w czercu. Niestety nic nie wiem na temat sali na
      górze, ale restauracja jest bardzo ładna i elegancka. Można tam zorganizować
      imprezę na ok. 70 osób.
      Wybraliśmy to miejsce przede wszystkim ze wzglęsu na lokalizację - Zalew,
      restauracja przylega do ogródka, w którym będzie grill, plaża, bardzo ładne
      molo. Po drugie cena - płacimy 160 zł od osoby, w tym są aż cztery ciepłe
      posiłki i część alkoholu (wódka). Nie musimy płacić za orkiestrę ani fotografa.
      Dostajemy apartament na noc poślubną, a goście weselni mają 50% zniżki na
      nocleg. No i do tego jest sympatyczna menagerkasmile
      Moja znajoma, która miała tam wesele była zachwycona. Mówiła, że jedzenie jest
      pyszne i bardzo ładnie podane, dobra obsługa. To samo mówi moja teściowa, która
      była tam ostatnio na jakiejś imprezie.
      • Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:05
        ale podobno klimy nie ma..choc moze bliskosc zalewu dobrze wplynie na
        atmosfere??tak sobie mysle, ze kiedy to ludzie nawet nie znali takiego slowa jak
        klimatyzacja smile
        • dafni Re: Hotel 500 Zegrze 23.02.05, 21:40
          Szczerze mówiąc nie pytałam nawet o klimatyzację. Bierzemy ślub w czercu,
          oranżeria będzie otwarta na ogródek, więc mamy zapewnioną naturalną
          klimatyzacjęsmile
          • Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:08
            No wlasnie tak samo sobie tlumacze to...wyjscie z oranzerii a juz za drzwiami
            utwardzone wybrzeze zalewu i molo...to jest duzy plus tego miejsca
            Naprawde za fotografa i orkiestre nie musisz placic??
            • dafni Re: Hotel 500 Zegrze 23.02.05, 22:12
              Nie. Menagerka powiedział, że nie musimy się o to martwić, że oni gdzieś na
              tyłach zorganizują stolik dla orkiestry i zadbają o to, żeby nie wyszli głodni.
              • Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:26
                to super z tym zespolem..kolejny argument za lokalem??A jak macie zamiar ustawic
                stoly??parkiet na wysokosci oranzerii kolo luster czy przy barze??
                • sitasia Re: Hotel 500 Zegrze 24.02.05, 07:52
                  My sierpniowi imprezowicze w oranżerii robimy tance a w czesci restauracyjnej
                  okragłe stoły na 100 osób.
                  • Gość: dafni Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.aster.pl 24.02.05, 08:49
                    Co do ustawienia stołów to jeszcze się nie zdecydowaliśmy, ale zespół i parkiet
                    będzie ulokowany w głębu sali, bo w oranżerii chcemy zrobić miejsce na spokojne
                    pogaduchy.
                    • sitasia Re: Hotel 500 Zegrze 24.02.05, 09:44
                      Dafni, podaj mi jak mozesz do siebie mail moze sie przyda jakis kontakat skoro
                      w tym samym miejscu bedziemy rpobic przyjecie.
                      Mój mail: sitasia@gazeta.pl
                      Dzieki i pozdrawiam
                      • dafni Re: Hotel 500 Zegrze 24.02.05, 12:47
                        Mój mail dafni@gazeta.pl

Pozdrawiam
                  • Gość: Julio Re: Hotel 500 Zegrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:50
                    A jak bedzie muza?? Dj czy zespol??
                    100 to troche duzo??moze luba uwaza, ze tam jest za ciasno nawet na 90??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka