Dodaj do ulubionych

Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:09
Poparcie społeczne w wyborach samorządowych 2002 - 718 głosów
Poproszę choćby jednego popierającego o wyjaśnienie.
Obserwuj wątek
    • zaczepialski PO 16.03.05, 13:45
      • Gość: Wyborca Re: PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:15
        Nie chodz mi o względny szyld - chodzi mi o elektorat.
        • albert_c Re: PO 17.03.05, 13:09
          WD - startowal z prawobrzeza, wczesniej byl (znaczy sie w momencie kiedy byl
          wybierany na radnego) szefem rady osiedla Jezierzyce Wielgowo - tam tez - na
          tym osiedlu - dostal prawie wszytskie swoje glosy.

ja na niego nie glosowalem wiec odp Tobie nie moge.
    • Gość: LWP Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 23:16
      Ciekawe czy w tym roku też będzie organizował rocznicowe obchody "wyzwolenia
      Dąbia"?
      • albert_c Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? 18.03.05, 09:25
        Gość portalu: LWP napisał(a):

> Ciekawe czy w tym roku też będzie organizował rocznicowe obchody "wyzwolenia
        > Dąbia"?

* a nawet jezeli - to co z tego?
        • xyz-xyz Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? 18.03.05, 11:25
          Pewnie oddam mu niedźwiedzią przysługę, ale WD to najsympatyczniejszy i
          najporządniejszy radny z prawej strony. Robienie mu wyrzutu z powodu
          organizacji obchodów "wyzwolenia" (raczej zdobycia) Dąbia, to jakas kpina. A
          albert_c to mógłby ze swej łaski na sms`y odpowiadać >:)
          • Gość: Ciekawski Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:51
            Czy to ten facet dostarczył Ossowskiemu pomysł na laptopy dla radnych sejmiku?
            • Gość: Teri Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 13:15
              laptopy, samochody, mieszkania ...
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=21312553&v=2&s=0

• Gość: Orient Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:55
              On ten pomysł podsówał Stopyrze!
              • Gość: Antyknajak Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:48
                No to seryjny pasożyt. Delegancja , komputer do domu, co jeszcze ?
                • Gość: Refleksyjny Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:56
                  No i w końcu człek się pokajał.

"Oświadczenie radnego Władysława Dzikowskiego
                  Władysław Dzikowski
                  Radny Rady Miasta Szczecin
                  Oświadczenie
                  W związku z licznymi publikacjami na temat wyjazdu grupy szczecińskich radnych
                  do Rzymu na pogrzeb wielkiego rodaka, "Honorowego Obywatela Miasta Szczecina"
                  Jana Pawła II oświadczam, że decydując się na ten wyjazd działałem pod wpływem
                  emocji i nastroju, jaki był udziałem chyba wszystkich Polaków. Z perspektywy
                  czasu dostrzegłem , że zabrakło mi wówczas wyczucia i dbałości o zachowanie
                  standardów życia publicznego, które odpowiadałyby nauce Jana Pawła II i powinny
                  towarzyszyć tej wielkiej chwili. W efekcie moja postawa spowodowała to, że
                  Szczecinianie poczuli się dotknięci postępowaniem moim i grupy radnych, w
                  którymi uczestniczyłem w uroczystościach w Rzymie.
                  Mam świadomość, że usprawiedliwianie się, przedstawienie szczegółowych
                  informacji na temat tego wyjazdu, a także przytaczanie analogicznych sytuacji w
                  innych miastach Polski nie naprawi błędu. Śmierć Jana Pawła II, która dla mnie
                  i wielu Polaków była głębokim przeżyciem, powinna też pozostawić w nas trwały
                  ślad w postaci skłaniającej do przemiany refleksji. Dotyczy to także - a może
                  przede wszystkim - życia publicznego. Mój błąd polegał na tym, że skorzystałem
                  z przysługującego mi prawa i przywilejów, choć mogłem okazać więcej skromności,
                  która powinna cechować radnego, jak również każdą osobę pełniącą służbę
                  społeczną. Dlatego proszę o wybaczenie wszystkich tych, którzy poczuli się
                  urażeni moimi zbyt emocjonalnymi wypowiedziami. Oświadczam również, że
                  równowartość wydatków, jakie Miasto poniosło w związku z moim wyjazdem do Rzymu
                  przekażę na cele charytatywne.
                  Z poważaniem, radny Rady Miasta Szczecina."
          • albert_c Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? 22.03.05, 12:14
            xyz-xyz napisał:

A
            > albert_c to mógłby ze swej łaski na sms`y odpowiadać >:)

* A ty XYZ odbierac telefony;-)
            no chyba ze za wczesnie dzwonilem:)))

zadzwonie za chwile raz jeszcze.

pozdrawiam,

• Gość: Wyborca Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:23
      Gratuluję kolejnej inicjatywy demaskującej oblicza osób niegodnych piastowania
      jakichkolwiek publicznych urzędów!
      Jestem przekonany, że szyld PO, pod którym się pan aktualnie skrywa, straci w
      gminie wystarczającą ilość wyborców aby nie wynościć więcej takich person na
      swoich listach.

Nareszcie doczekałem się wyjaśnienia:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22711050&v=2&s=0
      • jacek.zienkiewicz Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? 14.04.05, 23:23
        Powtórze. Mimo mojego związania z PO przyznam że jestem zażenowany (delikatnie
        mówiąc). Nie spodziewałem się tego po kimkolwiek z PO w Szczecinie. Przykre.
        JZ
        • xyz-xyz Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? 15.04.05, 08:12
          Zacznij się przyzwyczajać bo okaże się, że chłopaki z SLD przy "państwowcach" z
          PO, to zuchy i harcerze:)
          • jacek.zienkiewicz Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? 15.04.05, 11:33
            XYZ mimo tego sępiego wyjazdu uważam że SLD jest nie do pobicia w konkurencji
            afer, kolesiostwa, nepotyzmu i zwykłego złodziejstwa.
            Chociaż o AWS-ie też tak wszyscy myśleli i AWS okazał się juniorem jak drużyna
            SLD wystartowała z kapitanem Millerem, napastnikami Łapińskim, Jagiełłą,
            Pęczakiem itd. no i rozgrywającym Kwaśniewskim.
            Mam jednak nadzieję, że PO nie weźmie więcej do składu ani "delegacyjnych
            turystów" ani tym bardziej transferu warszawskiego specjalizującego się w
            mostach i drogach i im podobnych. Ale czas pokaże.
            Pozdrawiam
            JZ
          • Gość: Dziki Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:05
            xyz-xyz napisał:

> okaże się, że chłopaki z SLD ...
            > to zuchy i harcerze

Owszem, patrz: Piechota-Napieralski-Wijas-Juras.
            Czyż ten łańcuszek pokarmowy nie potwierdza Twojej tezy?

dzikowski z PO
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=22748815&v=2&s=0
            • Gość: Antyknajak Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:16
              Dziki. Rozumiem i akceptuję dobre intenecje ale tym razem wyjątkowo harcerze
              nie mieli z tym nic wspólnego, być może dlatego iż takie pierdoły jak 350 Euro
              zostawiają dla plebsu jak :
              1/ koleś RuJnowicza , były v-cePrezydent Andrzej Mickiewicz
              2/ koleś ogólny i wszystkich , którzy znają tajemnicze słowo prowizja niejaki
              Jerzyk
              • Gość: Dziki Re: Kogo reprezentuje Władysław Dzikowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:27
                1.Marian jurczyk
                2.M.masłowska
                3.W.dzikowski
                4.G.durski
                6.H.jerzyk
                7.B.tokarzewska
                8.A.mickiewicz

Antyknajak, masz rację. Mieszanie w to przez "xyz" harcerzy, którzy obecnie nie
                są już tymi harcerzami, którymi byli Piechota i Runowicz jest, najdelikatniej
                mówiąc, nie na miejscu. Harcerze swoim zaangażowaniem w pokazują, że
                postkomunizm jest im obcy równie mocno jak naszemu Ojcu Świętemu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka