02.10.05, 20:08
tak, niby promocja niby ciekawie a tu kupalek. nie dosc ze nie moge
skorzystac z darmowych rozmów to dodatkowo nie moge dodzwonic sie zadnej
innej sieci. Ba! nawet do mnie sie nie mozna dodzwonic ! wiem ze taki problem
ma wiele osob z Plusa; myslalem ze git siec a ona tym sposobem (z osob ktore
aktywowaly usluge a pewnienigdy z niej nie skorzystaja <bosiec zajeta>)
zbiera po zlotowce od kazdego chetnego. Brawo za pomysl na biznes :]
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaa Re: Sad Hours IP: *.trustnet.pl 02.10.05, 20:17
      wogole w PLUSIE w piatki i soboty od 19-20 nie mozna sie nigdzie dodzwonic bo
      <siec zajeta> paranoja jakas wprowadzajac darmowe rozmowy powinni sie liczyc z
      tym ze bedzie duzo chetrnych i ze beda utrudnienia. moze powinni sie zastanowic
      nad tym albo zmienic cos bo tak byc nie moze
      • jarpen_etz Re: Sad Hours 02.10.05, 20:42
        to jest mozliwe tylko w polsce, w innym kraju konkurencja jest na tyle silna ze
        sieci musza dbac o klientów, a tu- wolna amerykanka :/ BS- Brak Słów
        • jarpen_etz Re: Sad Hours 07.10.05, 22:58
          dzisiaj znowu to samo :/ HAŃBA !!
    • Gość: 2 Re: Sad Hours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:15
      U mnie o dziwo wszystko dzialalo bez problemu. Moze mieszkacie w mniejszych
      miejscowosciach gdzie stacje przekaznikowe stoja rzadziej?
      • elsik Re: Sad Hours 07.10.05, 23:34
        Gość portalu: 2 napisał(a):

> Moze mieszkacie w mniejszych miejscowosciach gdzie stacje przekaznikowe stoja
        > rzadziej?
        Faktycznie Kalisz to wioska, nie zauważyłem tego :(
        • barracuda7110 Re: Sad Hours [OT] 07.10.05, 23:35
          Pozdrowienia dla Kalisza. Mieszka tam pewna super osóbka :]
          • Gość: Kasiulencja Re: Sad Hours [OT] IP: *.trustnet.pl 08.10.05, 00:08
            w sumie czestochowa to tez mala miescina dlatego nie mozna sie dodzwonic w
            weekend od 19-20 nigdzie w plusie:/
            • Gość: GSM Re: Sad Hours [OT] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 07:47
              Stalowa Wola też jest małą wioską, w której telefonowanie w w/w godzinach jest
              nierealne.
              • jarpen_etz Re: Sad Hours [OT] 13.10.05, 21:08
                hahaha, wlaczyli nam szczesliwe godziny zamiast happy hours za 1 pln :D
                normalnie chcą 5 blaszeg ;]
                • Gość: marian pielucha Re: Sad Hours [OT] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 01:02
                  Kalisz? Tak się składa że też tam mieszkam... Plus też mnie zrobił w balona ale
                  w usłudze abonamentowej...niby 400 minut że minuta po 1 grosz do 3 wybranych
                  numerów, do abonamentu dopisywano 5zł za tą usługę...kolejny rachunek...szok -
                  260 zł....okazało się że ta cała promocja skończyła się a Plus oczywiście o tym
                  nie powiadomił....cóż...skończy się abonament to od razu zmiana
                  sieci...ignoranctwo i tyle...no i coraz gorzej z dostępnością przez to całe
                  Happy Hours..
                  • jarpen_etz Re: Sad Hours [OT] 15.10.05, 12:34
                    a teraz mam pytanko: czy korzystacie z tych "szczesliwych godzin" czy to tez
                    walek i + nie oddaje kasy ?? prosze o szybkie opinie poki weekend mamy
                    i "darmowe" rozmowy :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka