Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
      1990

1990

(4 wyniki)
    • planowałem wypic pod pewien event ale nie wiem czy dotrzyma w dobrym zdrowiu...butelkowane ( a wlasciwie korkowane) w 2002.
    • Trochę dużo na tym forum tematów o winach do 10zł czy najlepszych z supermarketu wiec dla odmiany notki degustacyjne czegoś trochę lepszego. Poniżej notki a degustacji różnych roczników Chateau Petrus i nie tylko pochodzą z imprezy jaka odbyłą sięw tym miesiącu w jednej z restauracji w Kopenhadze, autorem wszystkich notel jest Pan Bjorke Kierkegaard, umieścił je na publicznym forum Roberta Parkera. Myślęże nie będzie miał nic przeciwko jeśli miłośnicy wina w Polsce przeczytają r...
    • Tak jak napisałem pare dni temu czytam i się oswajam. Coraz bardziej mi się tu podoba. Mam pytanie o wino jak w temacie czy ktoś widział to wino gdzieś w kraju lub za granicą gdzie można je jeszcze kupić i za ile? Będę wdzięczny za informacje. pzdr Alchemik
    • Potrzebuję kupić jakiś luksusowy szampan do 1000 zł , ponieważ nie znam się kompletnie na alkoholach proszę o pomoc w wyborze .Szampan ma być prezentem więc chciałabym kupić jakąś naprawdę znaną i cenioną markę. z góry dziękuję za pomoc Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się