1990

(4 wyniki)
  • Witam. Chcialbym zobaczyc Wasze opinie najlepszych filmow po roku 1990 ... Moja krotka lista to: Uwierz w ducha, głupi i głupszy 1 i 2, tożsamość, zielona mila, azyl, jaś fasola nadciąga totalny kataklizm :), bez twarzy, pianista, piekny umysl, rekrut, smakosz 1 i 2, desperado 1 i 2, Droga Bez Powrotu (Wrong Turn), kłamca kłamca, raport mniejszości, the ring, dog soldiers, bruce wszechmogący, men in black 1 i 2, szeregowiec ryan, lista schindlera, forrest gump, skazani na shawsha...
  • tu się pojawia pytanie, czy Ch. Dance i T. Polo śpiewali w tym filmie sami czy ktoś ich podkładał, a jeśli tak to kto, bardzo chciałabym to wiedzieć ...
  • Jakie macie typy? Zbyt wiele udanych filmow w ostatnich latach niestety nie powstalo, nasi rezyserowie albo klepia lektury szkolne albo powstaja filmy adresowane do dresiarzy (np. ostatni film Lubaszenki) Moje typy to: 1 Dlug 2 Czesc Tereska 3 Jancio Wodnik Pol serio 5 Historie milosne
  • Hejka. Chciałam zapytać o dobre filmy kryminalne. Ostatnio strasznie się wkręciłam w oglądanie kryminałów w telewizji. Polecicie jakieś klasyki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się