Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
      1994

1994

(7 wyników)
    • Sprzedam dwie butelki BIONDI SANTI TENUTA "GREPPO" . Rocznik 1999 i 1994. Zdjęcia chętnie wyślę mailem. Kontakt: 0509 039 788
    • Witam! Czy ktos z Was moze mi powiedziec jak dlugo jeszcze mozna przechowywac to wino? A moze nalezaloby je juz wypic? Znalazlam je w piwnicy domu, ktory wynajmuje. Wlasciciel mial tam maly sklad win, wiekszosc to jakies tanie wloskie, bulgarskie i portugalskie wina, majace po 10 lat i juz nie nadajace sie do konsumpcji (rozne brudy plywajace w butelce). Wlasciciel nie chcial tych win zabrac i powiedzial, ze mozemy je sobie wypic lub wyrzucic. To Chateau Margaux wyglada jakos porzadni...
    • Witajcie, robiąc porządki w barku znalazłam 10 letniego Mumma Cordon Rouge- mam w zwiazku z tym 2 pytania: Czy ten szampan nadaje się jeszcze do użytku? I-jeśli tak-ile mniej więcej jest wart? Dziękuję bardzo za wszystki odpowiedzi i czekam na nie z niecierpliwościa. Pozdrawiam, Anula.
    • Czy ktos moze cos wiecej powiedziec o tym winie? Ostatnio widzialem w dosc nietypowej jak na Barolo cenie ponizej 80 PLN kupic jako pierwsze Barolo w "karierze winopijcy" W necie znalazlem sporo informacji o tym producencie ale niestety po wlosku, a ten jezyk jest mi zupelnie obcy ;-)
    • mam butelke wegierskiego Tokaj Ashu 1994 rocznik,czy jest ciagle dobre?,jak nalezy przechowywac tego typu wina czyli bardzo slodkie,deserowe,mam na mysli swiatlo,wilgotnosc,pozycje butelki,itd.Z gory dziekuje za informacje.
    • Odradzam DHL. Własnie kazałem odesłac butelkę z powrotem. Kazali mi płacić cło + akcyzę + VAT. Żenada. Sprowadzałem przez pocztę i nic nie płaciłem. Amsterdam
    • Jestem w posiadaniu Montecillo ( Rioja ) - Grand Reseva 95'. Sam nie wiem pić czy zostawić jeszcze na trochę. Czekam na waszę podpowiedzi. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna