Forum Ogłoszenia Motooferty
ZMIEŃ
      1997

1997

(6 wyników)
    • Bardzo pilnie sprzedam CC rok 1997 październik, samochód ma przejechane 94000 jestem druga właścicielką, pierwszą też była niepaląca kobieta, stan ogólny bardzo dobry, zależy mi na szybkiej tranzakcji dlatego cena to 4000 zł, jestem w stanie negocjować i dokładam opony letnie bo zimowe są jeszcze na samochodzie. Kontakt 691-951-221 -- lilypie.com/TTC/050125/28/3/7/1/+10[/img][/link][/center]
    • Sprzedam cinquecento 700 rocznik 1997. Samochód jest w bardzo dobrym stanie, bezwypadkowy, przebieg 61 tys km. Jestem jego pierwszą właścicielką (jestem osoba niepalącą), został zakupiony w Carcomie. Kolor malinowy metalik - bardzo ładny. Nie ma najmniejszych śladów korozji na karoserii. Posiadam komplet opon letnich i zimowych - Kormoran (letnie mają ok 3 sezony, zimowe 1 sezon). Samochód posiada immobilaiser, instalację radiową. W listopadzie samochód przeszedł remont ze względu ...
    • Ford Ka 1997r bordowy metalik, centralny zamek, immob., radio-magnetofon. opony letnie nowe(jeden sezon) opony zimowe nowe(jeden sezon) przejechane ok.60tys. tel.603374862
    • Lechoslawie i Mietku! Jesli jestes zainteresowany - to przeciez wiesz jak korzystac z portalu GW. Zamiast sie wymadrzac w glupi sposob - napisz maila na adres gazetowy (wystarczy kliknac na moj nik i adres mailowy sie sam otworzy). <br> Zamiast obrzucac blotem, zastanow sie chwile!
    • 1997 3500zł Szczecin - zainteresowanych prosze o kontakt pod nr 506 171744
    • rok 1997 , silnik 2,5 l. diesel, przebieg niecale 160 tysiecy kilometrow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się