1997

(6 wyników)
  • 1997(16)

Może znajdą się równolatkowie? Założyłam nowe forum i niewiele nas jest. Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny do wymiany poglądów. ZAPRASZAM
  • Hej Dziewczyny,szukam koleżanek,ktore mają dzieciaczki z rocznika 1997 lub troszke młodsze do wspolnych rozmow o naszych kochanych pociechach.Prosze o kontakt,chciałabym zaprzyjażnic sie z jakąś mamą.Pozdrawiam Was i Wasze cudne Pociechy i prosze o kontakt.
  • a ja dzisiaj w przedszkolu spotkałam prawie rówieśnika Asi - trzy dni różnicy. Fajnie! Ewa
  • Odezwijcie się mamy dzieciaczków, które w tym roku pójdą do zerówki. A jeszcze fajniej byloby gdyby były to dzieciaczki, które nie chodza do przedszkola. Ale oczywiście bede szczęśliwa jeśli wszystkie mamusie 6-latków się odezwą. Pozdrawiam-Marta
  • Witam i pozdrawiam Moja Zuzia urodzila sie 29 grudnia 1997 roku Jutro konczy 5 lat!!!!!!!!!!! Hura hura hura!!!! Ale ten czas leci..... Dopiero byla taka malutka a teraz pannica na calego. Czy sa tu mamy dziaci w tym wieku i jak sobie radzicie ze zbuntowanymi pieciolatkami? Pozdrawiam Magda
  • Witam. Mam pytanko-jak Wasze dzieci radzą sobie w szkole, co Je cieszy, co smuci, do jakiej szkoly trafiły, jaka jest wychowawczyni...Opiszcie po prostu o debiucie w szkole.. Pozdrawiam A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się