1997

(3 wyniki)
  • Ciekawe, co Sąd orzeknie. www1.gazeta.pl/lodz/1,35136,1686830.html Odszkodowanie za ziemię pod Galerią Łódzką anet 23-09-2003, ostatnia aktualizacja 23-09-2003 18:48 Sąd apelacyjny rozstrzygnie, czy Miasto Łódź ma zapłacić prawie 8 mln złotych odszkodowania czytaj dalej » r e k l a m a Wyrok sądu I instancji był taki: miasto musi zapłacić odszkodowanie rodzinie dawnych właścicieli terenu, na którym stoi Galeria Łódzka. Teraz o...
  • Piszę to na Forum otwartym, bo nie wiem już jak inaczej trafić do mojego Szefa. Proszę Go o skierowanie na inny odcinek od ładnych paru lat. Używam coraz to nowych argumentów. Nic nie skutkuje. Uparł się, że jestem nie zastąpiony i trzyma mnie wciąż na tym samym stanowisku. Zresztą stanowisko to za dużo powiedziane. Jestem tylko zaopatrzeniowcem z wieloletnim stażem i takimż doświadczeniem. Spokojnie dałby sobie radę z moją robotę każdy. No może niezupełnie każdy, ale większość z przeci...
  • Wiele osób jak wiadomo, urozmaica sobie seks stosując różne gadżety czy fetysze...Mogą być nimi np. wibrator, ciekawa bielizna (np. skórzana, czy tez latexowa). Ciekawy jestem czy Wy używacie jakiś tego typu "zabawek" i jeśli tak to jakich? Jak wpływa to na "jakość" Waszego seksu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się