Forum Auto-Moto Auto-Moto
ZMIEŃ
      1997

1997

(47 wyników)
    • Co może być przyczyna przegrzania sie silnika w fiacie punto 1.1 rocznik 1997.Kontrolka zapala sie w czasie jazdy??
    • Witam, szukam pierwszego samochocdu dla mojej siostry. Nigdy nie kupowałem auta i jest zaskoczony takimi różnicami cenowymi między autami autami fiat, peegeot, renault, a vw, honda, toyota. w cenie ok 15 tys mogę kupić np. 6 letniego punto 1,9 jtd lub 10 letniego polo 1,7 sdi. Czy rzeczywiście starsze auto niemieckie będzię lepsze od młodszego auta włoskiego?
    • Witam... Mam okazję kupić owe auto za 18000... Na różnych forach czytałem jednak, że niektóre silniki (te nowsze chyba tzn produkowane od marca 1997) po przebiegu okolo 200tys nie źle się sypią (m.in walki od rozrządu)... Czy może mi ktoścoś napisać na ten temat?? Tzn konkretnie, czy warto kupić takie auto (jesli tak, to jaki konkretnie ma byc to silnik, bo z tego co czytalem sa rozne wersje 2.5 TDI), bo jakby nie było to już 10latek i mam w niego wpakowac jeszcze 5tys albo i wiecej t...
    • Który z bezpieczników odpowiada za podświetlenie tablicy rozdzielczej w MB E-klasa rocznik 1997 Proszę o pomoc!
    • mam na oku seata ibizę 1.4 i koniec 1997 roku 160 tys przebieg. może ktoś ma jakieś wrażenia z jazdy tym autem, co z awaryjnością itp.
    • Pomocy co sie stało tylko na najwyższym biegu działa co to moze byc trzeba sinik wymieniac czekam na odpowiedz!!!!!!
    • Jestem kobietą więc na autach za bardzo się nie znam , obecnie jeżdźę matizem ma 78 tys i do tej pory jest bezawaryjny , niestety muszę się z nim pożegnać bo większe auto jest mi potrzebne . Podoba mi się FORD MONDEO 1.8 TD 1997- 1998 na takie mnie stać. Panowie znawcy ! doradźcie czy warto takie auto kupić ? na co zwracać szczególną uwagę i czy jest awaryjne ? Pozdrawiam wszystkich miłych panów , Kasia.
    • Proszę o opinie urzytkowników i nie tylko Dzięki
    • Możecie podzielić sie opiniami o tym samochodzie. Mam propozycję kupna. Opel Omega 2,0 16V (Limuzyna)
    • Kupiłam takowy samochód i spala więcej (oczywiście) niż mnie zapewniał sprzedawca. W mieście ok 10-11 l/100km, a w trasie przy oszczędnej jeździe) w granicach 8,5 l/100km. Czy wiecie coś o tego typu silnikach?? Proszę o info. W sumie opinie moich znajomych fachowców są rozbieżne, nie wim tylko czy coś złego zaczyna się dziać z tym silnikiem, czy nie... Gosia
    • Proszę o opinie, forum gaziarza jest niedostępne a więc proszę go o wycenę, a użytkowników o opinię.
    • WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE I PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT MAZDY626 INTERESUJĄ MNIE WERSJE Z SILNIKIEM 2,0 BENZYNA 115 KM JAK RÓWNIEŻ DIESEL DID O MOCY 101KM.
    • Który silnik polecacie? 1.4, 1.6 czy diesel 2.0? Który jest najmniej awaryjny?
    • Witam! Mam okazję kupić to auto i nie wiem czy jest ono warte 12,5 tys. PLN. (przy założeniu że mechanik nie stwierdzi większego feleru!). Auto jest sprowadzone z Francji i w cene wchodzi przerejestrowanie go na polskie tablice. Posiada 2 airbagi, klimę (nie nabitą:)), wspom., centr.zamek, 2 razy el.szyby.Nadwozie jest 3 drzwiowe. Takie duperele jak pasek rozrządu, oleje, płyny itd. trzeba zmienić we własnym zakresie..Bardzo proszę o poradę-czy warto pchać się w to, czy lepiej pos...
    • chciałabym kupic taka honde w granicach 13-16 tys. zł. Moze ktos mi doradzi czy warto? Czy jest to samochód dobry? Czy utrzymanie duzo kosztuje, jak z cenami czesci zamiennych? Bardzo prosze o szczere rady na ten temat Chodzi mi o ten model, podaje przykład ogłoszenia: tinyurl.com/o6o9a Moze ktos z forumowiczów ma takie autko? pozdrawiam, Basia M.
    • mam dylemat mam 40000 zl i do wyboru te dwa samochody, pomozcie wybrac bmw pelne wyposazenie przebieg 150000 granatowy metalik pierwszy wlasciciel niebity, czy skoda fabia 1,2 htp ktora po dokupienia lakieru metalik tez kosztuje 40 000 mam dylemat. Koszty uzytkowania wychodza podobnie. pomozcie
    • Witam,tak jak w temacie,mysle o zakupie takowego auta,chcialbym sie dowiedziec, moze Ktos z Was cos wie na temat:komfortu jazdy,spalania w miescie i na trasie, awaryjnosci,ceny czesci,bede wdzieczny za opinie
    • Mam pytanie - ile przeciętnie w mieście pali Opel Omega 2,5 TD 1997 r? Jak spisuje sie to auto? Warto kupić? cena 12 tys. zł
    • dzień dobry, mąż planuje zakup nowego samochodu. zostaliśmy z dziwnym wyborem dlatego że kupujemy tylko od szwagra który sprowadza wozy. mamy do dyspozycji maksymalnie 30 tys PLN i szwagier proponuje albo Ford Focus 1.8 2002 rok albo BMW 535iA z 1997. Przyznam szczerze że dla mnie było oczywiste że weźmiemy Focusa ... dopuki nie jechaliśmy bmw, wrażenie było piorunujące. Teraz Focus wydaje się żałosny. Czy warto zakupić ten pojazd? W środku wygląda jak nowy z zewnątrz też, ma wiele urzą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się