Forum Kultura Muzyka Muzyka
ZMIEŃ
      1997

1997

(5 wyników)
    • 1967 "Sgt.pepper's Lonely Hearts Club Band" The Beatles "Are You Experienced" Jimi Hendrix "The Velvet Undergound & Nico" The Velvet Underground "Forever changes" Love "Piper at the Gates of Dawn" Pink Floyd "Surrealistic Pillow" The Jefferson Airplane 1977 "Marquee Moon" Television "The Clash" The Clash "Nevermind The Bollocks" Sex Pistols "My Aim Is True" Elvis Costello "Talking Heads '77" Talking Heads "Heroes" David Bowie 1987 "The Joshua Tree" U2 "Document" R.E.M...
    • Widziałem oba koncerty - najpierw Marillion w Bydgoszczy, gdzie cudem udało mi się kupić przed koncertem bilet w drugim rzędzie, sam środek (widziałem biedaków z kartkami "poszukuję biletu" - sam byłem o krok od takiej sytuacji). A moje wrażenia z koncertu? Niedosyt - chyba po raz pierwszy po koncercie Marillion. Co nie znaczy, że nie było dobrze, bo Marillion to jeden z moich "pewniaków", na których właściwie nigdy się nie zawiodłem. No ale po kolei... Materiał z "Marbles" jako c...
    • na poczatku poprzedniej dekady, cos kolo roku 1992 (moze 1994...) hitem (rowniez u nas, ale najbardizej chyba w UK) byla piosenka zespolu, ktorego nazwy nie pamietam, o tytule, ktorego nie pamietam... (ot - zadanie dla Was, drodzy Forumowicze! :-)). Jedyne co pamietam to to, ze tekst dotyczyl jakiejs Hinduski (na historii Indii sie nie znam, ale byla to jakas narodowa bohaterka, przywodczyni czy ktos taki...jej imie zaczynalo sie chyba na A...). jej zdjecie pojawialo sie w teledys...
    • wiecie może co było na odjazdach w 2000? ( zagraniczne) a z Polski w 1993, 1994 i 1997?
    • Który zespół lub wokalista ma w swym dorobku największą ilość nagranych płyt? Może wiecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się