Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      2001

2001

(11 wyników)
    • Wasze opinie? linki do stron? chce uzyskać jak najwięcej informacji...
    • potzrebuję pomocy. przywiozłem r6 2001r po ślizgu na lewą stronę była bez zegarów. po zakupie zegara i odpaleniu okazało się, że nie gaśnie kkontrolka od oleju. co robić???? gdzie i co sprawdzić ???? dzięki za wszystkie podpowiedzi
    • W tym modelu występuje sonda, co się stanie jeśli zostanie ona wymontowana? Czy pozostaje tylko wymiana na sportowy tłumik dedykowany do F4 Sport z miejscem na sondę?. pozdr
    • Witam Mam prosbe jak ktoś jezdzi na cbr 600 f4 i ma jakie cenne wskazówki dla początkującego motocyklist w zakresie techniki jazdy tego typu motocyklem to chetnie poczytam? albo czy moge próbować jezdzić na gumie? moze daruje sobie hehehehhehe ale moto to wspaniała strona!!!!!!!! wiecej
    • Sprzedam Cebre 600 z 2001r Wersja Rossi.Moto do lakieru ,dorzucam kpl org naklejek o wart.2000zł.Nowa oponka przód D207RR, tył na wykonczeniu D208 nowe klocki tył.Moto po szczerym przebiegu 43000km.Nie zniechęcajcie się moto bierze 500ml na 10000km!!!Czyli nic jak na 600cc -w porównaniu z rzekomymi cebrami z tego samego rocznika i 20000km przebiegu...Ostatnio stała 3tyg.Wchodze do garażu odkurzyłem stacyjke,kluczyk,zapłon-jakieś 0,5s i moto chodzi.Za jakieś 1000km w moto trza wymi...
    • Witam! Mam na oku yamahę R6 z 2001 roku, na co mam zwrócić uwagę przy oględzinach,na jeździe próbnej, ma ona jakieś słabe punkty?? Czy przebieg rzędu 30000 na r6 to dużo?? Jeszcze myślałem o tej r6 z 2003 roku ale jest strasznie droga, Ta R6 z 2003 roku z wtryskiem dużo lepiej jeździ od tej z 2001 r.??
    • Witam chcialbym jak najwiecej dowiedziec sie o fazerze 600, mam zamiar go kupic w niedlugim czasie- rok 2002 i mlodsze, jak sie sprawuje na drodze, jak spisuje sie jako turysta, jak jest drogi w eksploatacji, czesci, awarie- duzo czytalem na ten temat ale zalezy mi na opini uzytkownikow- chcialbym dodac, ze to powazniejsze moje pierwsze moto. Z gory dzieki
    • Witam! Sugerując się jednym z poprzednich wątków, mam pytanie do posiadaczy sportów i nie tylko. JAKIE PRĘDKOŚCI ROZWIJAJĄ MOTOCYKLE KTÓRE POSIADACIE LUB ZNACIE TE PARAMETRY NA POSZCZEGÓLNYCH BIEGACH? Chodzi mi o przełożenia fabryczne i kręcenir do odcięcia. HONDA CBR 900 RR Sc44 model 2000-2001 I - 128km/h II - 173km/h III - 228km/h VI - 278km/h niestety IV i V nie znam Pozdrawiam , ciekaw jestem jak jest u was.
    • Jeżdże M750 z 2001 i pora na przegląd po 10 tys km. W autoryzowanym serwisie wyliczyli mi za przegląd około 1500 zł. Regulacja rozrządu, i cały kit do wymiany (filtr powietrza, oleju itp.) Nie wiecie czy można obniżyć koszt tego przeglądu stosując np zamienniki. Gdzie można to w Wawie dobrze zrobić ? Chętnej zaakceptował bym koszt bez 1 na początku. Czy to możliwe bez "zapuszczenia" motoru? pozdrawiam rav
    • 600(5)

Mam zamiar kupić YAMAHE YZF R6, na co zwrócić uwagę przy kupnie? Co szybko w niej siada, sie zużywa?? Czy zmienione manetki na akcesoryjne, lub np. kolorowe podnóżki świadczą o jakimś wypadku który przeżył dany egzemplarz?? Na co zwrócić uwagę podczas jazdy próbnej?? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
    • pytanie do znajacych te modele hondy:\ jakie sa najistotniejsze roznice pomiedzy cbr 600f4 a f5(pomijajac wyglad oczywiscie)??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się