Forum Nauka i edukacja Gimnazjum
ZMIEŃ
      3 klasa

3 klasa

(5 wyników)
    • Czy ktoś z Was słyszał o testach kompetencyjnych po 3 klasie szkoły podstawowej? Czy faktycznie takie są i gdzie możnataki ewentualnie znaleźć?
    • Czy we wszystkich gimnazjach mają miejsce odpłatne fakultety przygotowujące do testu gimn.? W naszej szkole jeden przedmiot jest płatny 40zł/m-ąc. Zastanawiam się czy moja córka, która zwykle ma 6 z polaka powinna też brać w nich udział..... ponoć wszystkie dziewczęta z klasy już się zapisały, chociaż mnie się wydaje, że to ma raczej służyć uczniom którzy mają jakieś zaległości z tego przedmiotu. Jak to jest w innych gimnazjach ?
    • Nie moge znalezc w necie wyniki testow gimnazjalnych wedlug poszczegolnych szkol. Na OKE tylko wedlug dzielnic. Interesuje mnie poziom nauczania i wyniki w nauce np w Gimnazjum 53 im Sempolowskiej i 77 im Domeyko na Staffa. Zoliborz ogolnie cos slabiutko wypadl w tym roku;(
    • Czesc, do 2 roku studiow uczylem sie w Polsce, potem wyladowalem w Kanadzie i tam zrobilem studia. Przez 13 lat nauki w Polsce, zaden nauczyciel nigdy mi nie wskazal, ze najszybciej mozna znalezc informacje w indeksie (rozny od spisu tresci!). Dopiero na studiach w Kanadzie mi to wskazano, i od tej pory sie bez tego nie obchodze... Widze nastepujace mozliwosci: - to ja jestem tepak i nigdy na to nie wpadlem a uwagi nauczycieli puszczalem kolo uszu (mam nadzieje ze tego nie st...
    • czy ktos wie na czym polega egzamin kuratoryjny czy jak on tam siee nazywa, kto mnie bedzie pytam, jak wyglada pismo ktore powinnam zlozyc????????????
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się