Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      akupunktura

akupunktura

(3 wyniki)
    • Czy ktoś wie, gdzie w Łodzi, ale niekoniecznie, można poddać się terapii ułatwiającej rzucenie nałogowego palenia papierosów. Jeśli chodzi o akupunkturę, pytam o taką pełną, tradycyjną, a nie powszechnie obecnie stosowaną typu igła, noszona w uchu -okazała się nieskuteczna. Bardzo jestem też ciekaw czy ktoś prowadzi zabiegi hipnozą w tym kierunku, bo nigdzie nie mogę uzyskać informacji. Pozdrawiam i proszę o ewentualne adresy, telefony ośrodków
    • Witam wszystkich, Mam pytanie, otoz moj ojciec(stary palacz) postanowil rzucic. Na razie jego sukces to 2 godziny bez papierosa:( Szukamy dobrego terapelty, moze hipnotyzera, znacie kogos?
    • benzo(7)

witajcie, ma się koło 30 lat, na psychoterapii indywidualnej i grupowej się było a na depresję nadal się choruje. od roku jestem na 40 mg dziennie paromercku, ale tym się nie martwię. uzależniłem się od beznodiazepin, afobam, zomiren jem co wlezie, około 4-6 mg dziennie. próbowałem odstawiać drobnymi krokami ale nie wydało, na odwyk nie mogę sobie pozwolić bo raz pracuję a dwa się boję. czy próbował ktoś akupunktury u azjatek z jedzeniem tych ich "magicznych" kulek? będę wdzięczny ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się