Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      alergia

alergia

(5 wyników)
    • Baaardzo chcielibysmy miec psa. I nie wiemy jakiego wybrac. Po pierwsze dla osób ze skłonnością do alergii. Po drugie do małego mieszkania. Po trzecie pieska lubiacego dzieci. Po czwarte nie szczekliwego. Po piate : tylko nie yorka. Po szoste milego w dotyku :-))). Wiem mamy wymagania ale jest to odpowiedzalna decyzja dlatego musi byc dobrze przemyslana i odpowiednio wybrana rasa. Prosze pomózcie bo ja juz od kilku tygodni siedze w Internecie, w ten weekend jade na wystawe do Ki...
    • Witam wszystkich, tydzień temu kupiliśmy pięknego szczeniaczka - sznaucerka miniaturę. Jest cudna, ale boję się, że moje dziecko ma alergię!!!!!!! Mam nadzieję, że nie, ale zaczęło okropnie kaszleć:( Byłoby to bardzo dziwne, bo mój synek do 2 roku życia wychowywał się z psem bokserem i praktycznie spał w jego koszu...rok temu miał robione testy i nie wyszła mu alergia na sierść zwierząt, dlatego byłam pewna, że możemy kupić pieska. Tearaz już sama nie wiem:( Idę w poniedziałek pow...
    • mam pinczera miniature, ma krótka siersć, i od jakiegos czasu ma spore problemy skórne,mianowicie robią mu się strupki na skorze w okolicy kregosłupa, przy ogonie, zaczyna mu sie to rozchodzic na boki. Te strupki odchodzą wraz z sierscią więc do tego robią mu sie place gołej skory, to wyglada mniej wiecej jakby mu sie tam skora zluszczala bo nie robia mu sie rany. Nie wiem juz co robic, robilismy mu badania laboratoryjne i nie ma grzybicy, ma sladowe ilosci drozdzaków. Przed tym wszyst...
    • witam zastanawiam sie nad kupnem psa, myslalam o rasach mops i shar pei, czy ktos moze ma takie psy i moze mi cos doradzic? ja szukam psa do kochania, nie prowadzimy aktywnego trybu zycia( dlatego zastanawiam sie nad mopsem) w domu jest tez moja 11 letnia siostra a wiec powinien byc lagodny- ale ma ona tez alergie a wiec psy z dluga sierscia odpadaja, prosze o rade i moze ktos od razu ma szczeniaki do sprzedania, czekam na info za wszystkie porady z gory dziekuje i pozdrawiam ahan...
    • siesc boksera nie uczula???? Mam dziecko alergika i szukam takiej informacji. Moze cos wiecie na ten temat. Moze wystawiam sie na smiesznosc ale z gory dziekuje za odp. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się