alergia

(3 wyniki)
  • Wiem, że jestem monotonna i że narażę się po raz kolejny przeciwnikom walki z rozrostem candidy ;) , ale ten artykuł po prostu MUSICIE przeczytać: www.gajanea.pl/czytelnia/czas_candidy.html Pozdrówki.
  • Słuchajcie, mój zespół jelita objawia się tylko i wyłącznie rano ;/ ale nie codziennie. Są dni, kiedy po przebudzeniu, muszę iśc do toalety, załatwiam się i jest ok. Ale są też dni, kiedy chdzę co chwile, boli mnie brzuch, trzęsę się, jest mi niedobrze. Nie mam biegunki, ale jest bardzo wzmożona perystaltyla jelit. Najczęsciej jest to przed miesiączką. I teraz nie wiem, czy to możliwe, że to zespół jelita??? Aha, jak mam taką bieganinę do toalety, to zaraz biorę smectę, stope...
  • dla pocieszenia tych ktorych neka tylko ibs: otoz ja z powodu tego "G". nie wezme chocby nie wiem co zadnego leku bo wiem doskonale jak leki dzialaja na jelito, wiec majac zdiagnozowany zespol PCO powinnam brac leki chormonalne chocby na krotki czas na probe Bromergon - na wysoko prolaktyne ,diane -35 na obnizenie androstendionu i metformax - problemy z glikemiom jak nie bede leczyc, do tego w kwietniu tego roku przypadkiem przy usg wykrytu guzek na tarczycy na to znow -letrox po ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się