Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      autobus

autobus

(6 wyników)
    • Jak w temacie. Wracałem dzisiaj z Mazur trasą gdańską i był korek, więc spokojnie wymijałem stojące samochody a jadące z naprzeciwka zjeżdżały nieco, tak żebym mógł się zmieścić.Generalnie było ok. I jeden wyjątek zrobił jakiś cw.. prowadzący autobus, nie zauważyłem jaka marka, w każdym razie widziałem już z odległości ok. 300 metrów, że kawał chama jedzie, bo jechał jak najbliżej środka jezdni, nie zjechał nawet centymetr i dosłownie niemal wepchnął mnie na jadący z prawej stron...
    • Kolejny kolega nie żyje :((( , ten sezon to jakaś katastrofa, niech to sie już skończy, nie patrzą wymuszają, nic sie dla nich nie liczy nawet ludzkie życie...też miałem w tym sezonie wypadek i ledwo co bym kwiatki wąchał, babka nawet sie nie zatrzymała do pomocy uciekła...co jest z tymi ludźmi, gdzie oni żyją, chyba w innym świecie. Nie dajcie sie zabić !!!
    • Szanowni motocyklisci (zeby bylo jasne-nie mam nic przeciwko wam ani nie jestem waszym wrogiem)wytłumaczcie mi jak to jest?.Droga wylotowa z miasta (prawie obwodnica) tyle że ze światłami.Jest czerwone-wszyscy stoją.Pomiedzy autami przeciska sie motocyklista (jast wąski-ma prawo),dojezdza do czerwonego-efektowna stójka na p.kole.Z prawej, na zielonym jedzie autobus,a nasz motocyklista przed samym zderzakiem autobusu daje kite.Kierowca hamuje,widać jak ludzie w srodku lecą na zasadz...
    • jezdze skuterem, wczoraj mialem zgrzyt z kierowca bedac w polowie autobusu(przegubowiec)typ zajechal mi droge potem po zlosci jak go obtrabilem i zbluzgale objechal mnie i przycisnol do kraweznika co robicie w takich sytuacjach bo ja mialem ochote mu wpie.. pozdrawiam
    • znajomy mi powiedzial ze wyczytal kiedys w SM, ze mozna w Polsce jezdzic legalnie motorami do 125cm3 i mocy ~11KM, bedac posiadaczem prawa jazdy kategorii B od conajmniej 5 lat. czy to prawda??
    • Czy ktoś wie czy po naszym wejściu do Unii zniosą cła na motocykle? Na samochody napewno, ale o motorkach nic nikt nie mówi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się