Forum Zdrowie Zapalenie wątroby typu C
ZMIEŃ
      badania kliniczne

badania kliniczne

(7 wyników)
    • Jak można skontaktować się z ośrodkiem prowadzącym badania kliniczne? Pisałem do Vetrex z prośbą o podanie danych kontaktowych do lekarzy, ale nie odpisali i nie wiem teraz jak namierzyć lekarzy prowadzących badania kliniczne.
    • Zastanawiam się, czy jest sens prowadzić blog o tzw. nowych lekach, postępie badań klinicznych, zmianach w programie lekowym itp. noweleki.hcv.pl/ Czy kogoś to w ogóle interesuje?
    • mąż dostał propozycję uczestniczenia w klinicznym badaniu naukowym oceniającym eksperymentalne leki GS-9190 i GS-9256 , MAMY DWA DNI NA PODJĘCIE DECYZJI , NIEWIEMY CO ROBIĆ . PROSZĘ O PORADY!!!!!!!
    • Witam! Wygralem z HCV jak narazie. 1,5 roku temu zakonczylem leczenie i jestem po 3 sprawdzeniu i wynik negatywny, mam nadzieje, ze taki pozostanie do końca moich dni :). Pozdrawiam wszystkich i zycze wytrwalości tym którzy sa w trakcie lub przed leczeniem, wiem jak jest czasami ciezko, ale warto walczyc !!
    • witam was.chce napisac ze zalapalem sie na terapie eksperymentalna leczenia wzw c.stalo sie tak bo po rocznym leczeniu inf+rib nadal stwierdzono u mnie obecnosc wirusa.badania hcv rna to potwierdzily(wynik dodatni).wczoraj wlasnie u lekarza prowadzacego dostalem ta wiadomosc.zastanawiam sie co o tym myslec.napewno terapia eksperymentalna nie jest do konca poznana medycznie.z drugiej strony reterapia inf+rib daje tylko 15 procent szans na wyleczenie.lekarz mowi ze zawsze moge ja przerwac w dow...
    • Zgodnie z oczekiwaniami Food and Drug Administation (FDA) dopuściło dzisiaj do stosowania telaprevir, który będzie sprzedawany pod marką INCIVEK. www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/PressAnnouncements/ucm256299.htm
    • Witam. Mam takie pytanko co sadzicie o braniu udziału w leczeniu eksperymentalnym pytam gdyż dostałm w dniu wczorajszym taką propozycję lecz nie podano mi jeszcze nazwy leku który byłby testowany tylko tyle że po okresie próby przeszedłbym na zwykły tryb leczenia tj. inter + ryba. Zaproszono mnie do wziecia udziału i musze dosyc szybka podjąc decyzje. W dniu jutrzejszym napewno dam znac o jaki lek chodzi bo ma mi byc przedstawiona oferta. Poydrawiam i czekam na odp. jak to widzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się