Forum Zdrowie Nowotwory-damy radę !
ZMIEŃ
      badania kliniczne

badania kliniczne

(6 wyników)
    • Czy ktoś z was wie gdzie mogę dowiedzieć sie na temat prowadzonych obecnie badań klinicznych na temat nowotworu nerki. Właśnie dowiedziałam się, że jedyna nadzieja to właśnie badania kliniczne. Nikt nie chce udzielic mi takich informacji nawet w Stowarzyszeniu Praktyki Badań Klinicznych w Polsce nie chcą mi udzielić takich informacji. w ogóle odczuwam jakąś znieczulice i zdziwienie osób do których dzwonie po informacje. Nie wiem czy to takie dziwne, że nie chce czekać z założonymi rękam...
    • www.prosalute.info/forum/viewtopic.php?t=1560
    • jak w tytule - lub innego leku dającego (szanse i nadzieje) w raku przerzutowym nerki. Jako, że na leczenie niestandartowe nie ma co liczyć, pozostał tylko udział w badaniach klinicznych. Będę wdzięczna za każdą informację. Nasz czas pomału się kończy. Pozdrawiam i życzę sił do dalszej walki. lila.
    • Witam Was wszystkich!!! Pisze tu po raz pierwszy wiec troche niesmialo. Do tej pory tylko czytalam forum, ale mam coraz wiecej watpliwosci i obaw. Moj dziadek ma raka odbytu: guz 30mm na 30mm i dlugosci 60mm. W poniedzialek zaczyna 5-dniowa radioterapie i tu moje pytanie: otoz jeden z chirurgow powiedzial nam, ze po naswietlaniach w ciagu tygodnia powinna odbyc sie operacja (ze taka jest procedura).Jednak na konultacji z innym chirurgiem uslyszelismy ze w ciagu tygodnia lub po miesiac...
    • Witam, piszę artykuł o leczeniu raka i poszukuję osób lub rodzin osób, które uczestniczyły (lub uczestniczą) w badaniach klinicznych, czyli dostawały leki przeciwnowotworowe jeszcze niezarejestrowane. Będę wdzięczna za wszelką pomoc. Pozdrawiam serdecznie Milena Rachid Chehab tygodnik "Przekrój" milena@gazeta.pl milena.chehab@przekroj.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się