Gość: stork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 09:08 szukamy tanich połączeń w kwietniu-bilety w obie strony,pobyt ok.tygodnia,studenci.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t_ymon Re: wawa-barcelona 07.01.09, 10:33 bezpośrednio Lot, Iberia (Clickair) - ceny od ok 700 pln. z przesiadką np. Lufthansa - ceny od ok 1200 pln. możesz również poszukać lotu tanimi liniami z przesiadką. tutaj masz link do wyszukiwarki: www.skyscanner.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: wawa-barcelona IP: 195.187.136.* 07.01.09, 12:48 A kied lecisz? Bo ta informacja jest dosc istotna. Zima Clickair nie lata. Sprawdz natomiast loty z Katowic do Barcelony Wizzair ma naparwde fajne ceny Lataja w niedziele i w srody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spain Re: wawa-barcelona IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.01.09, 13:00 Nie polecam Barcelony. Wynudziłem sie niesamowicie. Miasto jak szachownica, każda ulica taka sama, poza stara dzielnicą Barri Gotic ktora jest dosyc fajna. Ale w okolicach tej dzielnicy lepiej nie pojawiac sie po zmroku. Tylko kilka rzeczy do zobaczenia ktore mozna obskoczyc w jeden dzien. Gdyby nie ta niedokonczona katedra i park Gaudiego naprawde nie ma co ogladac. Odradzam Barcelone na tydzien. Zwlaszcza w kwietniu kiedy nawet nie mozna na plazy sie wygrzac. Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: wawa-barcelona 07.01.09, 15:05 Jeden dzień, to ciut za mało, ale tak ze 3-4 wg. mnie wystarczyć powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: wawa-barcelona IP: 195.187.136.* 08.01.09, 08:32 Na Barcelone nie starczy nawet miesiac. Tylko trzeba wiedziec co chce sie zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: wawa-barcelona IP: *.devs.futuro.pl 10.01.09, 11:49 "poza stara dzielnicą Barri Gotic ktora jest dosyc fajna. Ale w okolicach tej dzielnicy lepiej nie pojawiac sie po zmroku." - kpisz? Barcelona jest bezpieczna do bólu (trzeba może tylko uważać na kieszonkowców, ale oni krzywdy, poza ewentualną kradzieżą portfela Ci nie zrobią, za to w wawie w autobusie 175 potrafią Ci kieszonkowcy wpier..., jak zwrócisz uwagę). Miasto super, nie wiem jak można sie w nim nudzić (no ale ja się nudze na plazy po 5 minutach (jesli w ogóle ktoś mnie zdoła na nią zaciagnąć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: wawa-barcelona IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.01.09, 23:26 Żartujesz prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: wawa-barcelona IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.01.09, 23:30 Z Poznania RyanAir do Girony. Jak zarezerwujesz teraz to zapłacisz nawet mniej niż 300zł w dwie strony. A do Poznania z Warszawy możesz dojechać bez problemu pociągiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn wLasnie , ryan to GiROna 100km od barcelony IP: 89.6.33.* 18.01.09, 16:48 nazywanie tego lotniska "barcelona" to naduzycie marketingu warto byc swiadomym ze z GRO do Bar-ny jest prawie 100km, ile kosztuje i zabiera przejazd np Sagales.com poza tym Girona to piekne miasto pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6463 Re: wawa-barcelona IP: *.ramtel.pl 12.01.09, 21:09 sprawdzaj regularnie stronę www.ryanair.com Latają z Wrocławia i Poznania, ostatnio kupiłem bilet za 10zł (5zł w jedną stronę), tyle że na luty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: wawa-barcelona IP: 80.51.246.* 19.01.09, 09:51 Koniec marca/początek kwietnia - LOT za 700 PLN z opłatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajk Re: wawa-barcelona IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.09, 21:37 Clickair bezpośrednio na stronce: 60+70euro + opłata za bagaż + za transakcję kartą. Leciałam we wrześniu. Wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś