bezczelny

(3 wyniki)
  • To znaczy ja jestem bezczelny. A było to tak: zajechałem z dostawą do małego wiejskiego sklepiku. Bardzo ciasna brama, zaparkowane samochody, trochę się spociłem żeby tam wjechać (nowy pojazd, nowe miejsce...). No ale jestem. img187.imageshack.us/img187/7821/p1104091943.jpg Co trzeba wyładowane. Wsiadam i chcę ruszać. Podjeżdża wielki Rover Sterling, a jego kierowca ustawia się po prawej stronie od tej bramki tak, że tyłeczkiem staje równiusieńko z tym małym murkiem po lewej str...
  • Witam, codziennie obserwuję pewne dość irytujące zjawisko. Stoję "grzecznie" na prawym pasie z zamiarem skrętu. Pas obok służy jedynie do jazdy " na wprost". W godzinach szczytu wiąże się to - niestety - ze staniem paru minut w korku. I co robią niektórzy kierowcy ? Wjeżdzają na środkowy pas i bezczelnie "wpychają się bez kolejki ". Zjawisko to jest nagminne przy zjeżdzie ze średnicówki w kierunku Bytomia w Świętochłowicach. Parę razy - nie chcąć "wpuścić" bez kolejki zobacz...
  • Po raz kolejny dowiadujemy sie, ze polska policja od karania jest, a nie od prewencji. Bo prewencja nie pozwala wyrabiac planu :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się