Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      bezczelny

bezczelny

(6 wyników)
    • prosze o wytłumaczenie :)
    • przepraszam w latach osiemdziesiatych byla jakas rownowaga rosja i usa usa wygraly technologicznie to co teraz obserwujemy to jest usa ktore stara sie uzyskac przychod zajmujac inne panstwa i wprowadzajac tam "demokracje" najlepsze sa dowody ktore potem okazuja sie smieciami slowem rozszerzaja swoje terytorium i wplywy szukajac srodkow sa tak zadluzeni w chinach ze to niemozliwe:) nienawidze terroryzmu ale jestem go w stanie zrozumiec
    • Jest taka reklama w TVP : chłopak wchodzi po joggingu , a dziewczyna obwąchuje jego koszulkę , to jakaś skrajna forma kontroli nad drugim w związku , a ten facet , jakiś bardzo ugodowy , w ogóle się nie wkurzył ,nie pojmuję ..
    • Założyłam sobie konto na randkach bo szukam chłopaka dla siebie. napisałam jak byk; że panienka, że szukam poważnego związku i miłości. A zgłaszają się jak opętani żonaci, lub niby 'w trakcie rozwodu'(haha), (na wizytówce oczywiście napisali że "wolny") do tego dzieciaci,czesto ze 20 lat starsi. Nie zawsze się przyznają do tego, dopiero w trakcie rozmowy odkrywają powoli karty. Przyznam się, że zaczyna mnie to wkurzać. Brzydzę się zdradą, facet zdradzający i okłamujący żonę je...
    • gso napisał: << Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. >> Napisał człowiek kilka zdań i spotkał się z solidarną napaścią. Dlaczego? Nie rozumiem. Przecież mozna ominąć wątek i bardzo szybko spadnie on z forum. ________________________ moj post byl dory dla ryby ------------------------ gso twoj jest doskany dla mnie nie bede w ten soposob tracil czasu na << Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. >> Witold
    • Zawsze w sytuacjach stresujących, szczególnie podczas przegadywań bądź konfliktów z teściami brak mi tzw. języka w gębie. Nie umiem odpowiednio się odciąć, zripostować, nie umiem odmówić odpowiedzi na jakieś pytanie, takie cielę ze mnie. Po skończonej rozmowie, jak na chłodno przemyśle, zastanawiam się dlaczego się nie odciełam, mogłam powiedzieć to czy tamto, i wściekam się na siebie, że znowu dałam im pożywkę "pojeżdżenia sobie" po mnie. Zawsze "po", mam milion odpowiedzi na każ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się