bezczelny

(5 wyników)
  • Bardzo cenimy w ludziach szczerość. Można powiedzieć, że wręcz brzydzimy się kłamstwem. Warto jednak zastanowić się, czy szczery znaczy dokładnie to samo co bezpośredni? Czy powinniśmy mówić prawdę „prosto w oczy”, czy może lepiej zachować ją tylko i wyłącznie dla siebie? Gdzie przebiega granica pomiędzy człowiekiem szczerym a bezczelnym? Czy inni ludzie rzeczywiście chcą usłyszeć z naszych ust prawdę, całą prawdę i tylko prawdę? kobieta.wp.pl/kat,26325,title,Szc...
  • Bardzo cenimy w ludziach szczerość. Można powiedzieć, że wręcz brzydzimy się kłamstwem. Warto jednak zastanowić się, czy szczery znaczy dokładnie to samo co bezpośredni? Czy powinniśmy mówić prawdę „prosto w oczy”, czy może lepiej zachować ją tylko i wyłącznie dla siebie? Gdzie przebiega granica pomiędzy człowiekiem szczerym a bezczelnym? Czy inni ludzie rzeczywiście chcą usłyszeć z naszych ust prawdę, całą prawdę i tylko prawdę? /WP/
  • Bardzo cenimy w ludziach szczerość. Można powiedzieć, że wręcz brzydzimy się kłamstwem. Warto jednak zastanowić się, czy szczery znaczy dokładnie to samo co bezpośredni? Czy powinniśmy mówić prawdę „prosto w oczy”, czy może lepiej zachować ją tylko i wyłącznie dla siebie? Gdzie przebiega granica pomiędzy człowiekiem szczerym a bezczelnym? Czy inni ludzie rzeczywiście chcą usłyszeć z naszych ust prawdę, całą prawdę i tylko prawdę? kobieta.wp.pl/kat,26325,title,Szc...
  • Narrator felietonu: "Prawoslawie jest ostatnio modne, ale fasadowe" I kapelan rodzin katynskich w studio: "Cerkiew jest beznadziejna."
  • Nie mam w sobie pychy, buty, dumy, nie jestem hardy i nie mam pewności siebie. Mierzi mnie przesadyzm i radykalizm, nie rozumiem maniactw i i ludzi, którzy kręcą się tylko wokół jednej osi. Bielmem zachodzą mi oczy, gdy słyszę, że ktoś nigdy, że nie musi, że nie czuje takiej potrzeby. Jestem bezczelnym sadystą, bo lubię patrzeć jak życie zgina twardokarkim ludziom sztywne plecki i jak ten zadarty nos wraca do właściwego poziomu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się