Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      bezczelny

bezczelny

(11 wyników)
    • córka się wygadała, że ostatnie 3 czy 4 dni po wyjeździe z ojcem, które były moim prezentem;) dla niego (mieli je spędzić razem mimo, że wrócili juz z wyjazdu) spędziła u matki jego zony, razem z jej wnukiem (tzn synem zony swego ojca) ale bez taty Ta, nazwijmy to, przyszywana babcia, której zresztą na oczy nie widziałam, wymyslała dzieciom cudne rozrywki w stylu sprzątania wszystkich płyt CD (dopytałam czy nie rozwalili ich najpierw, ale nie) i innych zajęć domowych na koniec nazwała m...
    • Bezczelny(23)

Mój mąż jest bezczelny - tak oceniły go moje sąsiadki. A poszło o pożyczanie wszystkiego co się da. Odkąd zamieszkaliśmy w mieszkaniu, sąsiadki ciągle przychodzą coś pożyczać. To pieniądze, to kawe, płyn do pł. tkanin, ciągle wciskają mi do kupienia ciuszki po dzieciach. Gdy zepsuła im się pralka 3 razy przychodziła z praniem. Co mogę to pożyczam (oprócz pieniędzy). I dziś przyszły po mikser. Pożyczyłam, ale mój mąż się wku..ł i powiedział, że to ma być ostatni raz, że nie życzy sobie żeby ki...
    • Witajcie! Muszę się wygadać bo mnie trzęsie. Otóż mam koleżankę, z którą na studiach byłam w pewnej zażyłości. Ma i miała dość specyficzny charakter, tzn. ego do sufitu, słoniowatą bezpośredniość ale w sumie dusza człowiek, a z drugiej strony potrafiła mi wleżć do pokoju, pogrzebać w kosmetykach i powiedzieć, że coś jej się podoba i czy może to wziąć, zawsze mnie szlag trafiał. Jednakże potem nasze drogi się roszeszły. Ostatnio widziałyśmy się pół roku temu na tzw. spotakniu "p...
    • Mąż mówił mi, że jeden z interesantów z którymi się spotkał to świadek jehowy. Przyjęłam do wiadomości, ale jak z teczki wysypały się mężowi gazetki to się wkurzyłam: facet przychodzi w interesach, płaci, obaj poświęcają energię intelektualną a ten nie odpuszcza agitacji. Widzę, że z wiekiem stałam się mniej tolerancyjna bo widzę, że ci inni których z takim otwartym sercem tolerowałam zaczynają coraz częściej czepiać się mnie.
    • Wróciłam właśnie od lekarza. Jestem wściekła. Mój synek zachorował, trochę pewnie przeze mnie bo nie przypilnowałam żeby nie pił lodowatych napojów w te upały i niestety ma zapalenie gardła. No to zapakowałam go i do lekarza, lekarz coś tam osłuchał do gardła na parę sekund zajrzał i już receptę wypisuje więc go zapytałam, czy mógłby jeszcze zrobić test quickvue na paciorkowca. On do mnie, że nie ma czegoś takiego. Ja na to, że jest i że kiedyś nawet syn miał robiony taki test tyle że p...
    • Byliśmy ostatnio na weselu,zrobiłam dzieciakom zdjęcia i zamieściłam jedno na Nk. Rzecz w tym że obcięłam dzieci stojące obok.W sumie nie moje ,chcę pochwalić się swoimi:) A tu mi gowniarstwo(11 lat) ta "obcięta" zamieszcza mi w komentarzach swoje oburzenia jak mogłam tak zrobić,ze nie ładnie z mojej strony itd. No żesz!! Wkurzyłam się i na pocztę napisałam jej do słuchu a wpis wykasowałam. I tak sobie myślę gdy ja byłam w jej wieku do głowy by mi nie przyszło odezwać się do ...
    • byc moze to ja mam jakies zle spojrzenie na sprawy wiec prosze o wypowiedzenie sie drugiej strony sytuacja byla taka ze w piatek wrocilem z pracy i moja żona (na wychowawczym) jak zwykle czeka na to aby oddac dziecko w moje rece akurat tego dnia mialem ciezszy dzien w pracy (nie jestem w prawdzie gornikiem ale praca biurowa tez moze dac w kosc przeciez) i powiedzialem zonie ze jestem zmeczony i potrzebuje troche odpoczynku moja zona na to mowi ze sie swietnie sklada ze jak uwa...
    • Mieszkam sobie na parterze i od jakiegoś czasu zauważyłam,że od czasu do czasu nachodzi mnie "niskiej klasy złodziej zaokienny".W lecie znikały kwiatki,ale jakoś sprawa ucichła.Ostatnio chciałam powiesić pranie na sznurku za oknem,patrze:o fak ukradli mi koszyczek ze spinaczami.Za pare dni zniknął garnek zza okna.Po kilku dniach zatkał mi się zlew.Patrze za okno za gumową przetykaczką do zlewu -o fak,przetykaczka zniknęła.Pomyślałam,że zrobie niskiej klasy złodziejowi niespodzia...
    • W ostatnia niedzielę byliśmy w Auchan zrobić zakupy. Mąż Kupił książkę za 35 zł (zaznaczam, że bez promocji). Jakież było moje ździwienie, kiedy przeglądając najnowszą gazetkę promocyjną Auchan (aktualną od 14 grudnia), książka ta w promocji kosztowała 40 zł. Niezłe co???
    • Od pól roku na moim malutenkim metrazu poniewiera mi sie szwagier. Umowa byla - 3 m-ce az dostanie stala prace, ze dostanie bylo wiadomo juz w lutym, a mimo to kwatery nie szuka. Chlopak jest nieszkodliwy ale szarpie mi nerwy sam fakt, ze JEST i jego brak wyobrazni. Malo tego razem z nim mam nadprogramowo jego dziewczyne (z doskoku ale czestego!). Oj bardzo nieprzyjazne mam mysli na ich temat ... i przy okazji moich tesciów i meza. J za mieszkanie nie placi, ogólnie pazerna nie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się