bieganie

(11 wyników)
  • Witam! Dziś rano postanowiłam pobiegać na czczo, ponieważ trochę przytyłam i chcę schudnąć (nie stosuje obecnie żadnej diety), już tak robiłam i było wszystko w porządku, ale tym razem dostałam ostre bóle brzucha takie jak w najcięższym dniu miesiączki, do okresu mam jeszcze 10 dni, potem doszła jeszcze lekka duszność, po odpoczynku objawy ustały. Czy ktoś mi może wyjaśnić co mi się stało?
  • witam! nie jestem w ciazy, chyba nie mam cukrzycy.ciagale biegam do lazienki po wypiciu np. 2 duzych lykow wody juz nie moge tak zyc? co mi sie stalo?(dodam ze to nawrot- mialam tak 3 miesiace temu- po kilku tygodniach przeszlo, a teraz znow!) help
  • ciagle biegam do WC,a kolor moczu jest prawie przezroczysty.Co sie dzieje?Nic mnie nie boli nic nie piecze O co chodzi?
  • Boje sie zaczac biegac, ze wzgledu na zerwane wiezadło kolanowe Czy szybkie marsze pozwola osiagnac podobny efekt?
  • problem(4)

Witam, w tym roku stuka mi 30tka i postanowilam sie zabrac z asiebie. Od miesiaca chodze na silownie 2 razy w tygodniu i raz w tygodniu biegam. Ograniczylam slodycze do minimum. Nie jestem gruba, bo przy wzroscie 154 waze 49 kilo, ale nie mam zbyt dobrych miesni. Biore plastry antykoncepcyjne i leki antydepresyjne. I zauwazym ze pomimo tylu staran nic sie nie zmienia. Moj problem to zbyt duza pupa i uda. Nawet musze powiedziec ze sie powiekszyla. Blagam pomocy !!!
  • Jestem u kresu wytrzymałości psychicznej. Bo tak czuje się człowiek gdy ciągle coś mu dolega, a nikt nie wiem co... Mam 26 lat, badania ogólne tj morfo+rozmaz, cukier, tarczyca w normie. Badania na reumatyzm również.Moja waga jest dobra. Natomiast moje życie jest utrudnione przez: - cykliczne zmęczenie, jednego dnia wstaję i nie mam na nic siły, następnego mam normalną energię - bóle stawów, wstaję rano zesztywniała, muszę rozchodzić się bo sprawia mi to ból - ponieważ biegam dla spor...
  • ciekawe, co mają zrobić kobiety ze skłonnością do pękających naczynek. Nie wolno wtedy ani ostro masować ciała, ani brać gorących pryszniców. Każdy specjalista widzi tylko swoją dziedzinę, a ciało jest jednością. jak walczyć z jedną dolegliwościa (bo cellulit boli), żeby nie nabawić się jeszcze gorszej - siniaków i wybroczyn? Nobel dla tego, co wymyśli sposób!:)
  • witam.Kobiety w mojej rodzinie mają problem z tkanką tłuszczową na bokach nad miednicą.Jakie sa najlepsze ćwiczenia na spalenie tego okropieństwa?
  • Tarczyce miałam bdaną i jest ok.Mam troche przekroczony testosteron.
  • Witam, mam problem bo w zasadzie nie wiem co to jest. Zacznę od tego że od strony ginekologicznej wszystko jest w porządku ale czasami czuję jakby mi coś ugniatało pęcherz, biegam do toalety a tam nic. Nie jest to zapalenie pęchcerza bo wtedy ból jest innny. Po prostu ugniata, boli, trwa to ok. 3-4 godz. i potem przechodzi. Czasami w takich chwilach znajduję w śluzie kilka nitek z krwią. Nie mam pojęcia co to jest, zazwyczaj dzieję się rano po przebudzeniu. Czy któraś z Was może...
  • Czy częste oddawanie moczu może mieć coś wspólnego z jajnikami? Mam właśnie taki problem, że bardzo często biegam do ubikacji a nie mam chorego pęcherza. Mam zwapnienia w miąższu nerek ale to pewnie nie jest przyczyna. Często boli mnie podbrzusze ale już naprawdę sama nie wiem. Wiem tyle że jest to bardzo męczące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się