Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
      bieganie

bieganie

(5 wyników)
    • Witam. Mam prośbę do osób, które długi czas grywają w tenisa. Zaczełam niedawno i proszę o poradę w sprawie dobrych damskich butów do tenisa. Wygląd raczej nie gra roli. Ważne by pomagały mi swobodnie poruszać się po korcie. Z góry dzięki
    • Zal serce sciskal jak sie na to patrzylo.Nadala nie mogl biegac,bo cos mu sie z kolanami porobilo,a Murray jak zwykle gral bez mozgu. Murray to wrecz lubi jak go sie pogoni po korcie,bo wtedy moze pokazac jak szybko biega i dochodzi do pilek niemal nie do dojscia. No wiec Murray gral slabo a Nadal jeszcze gorzej i tytul wzial Murray. Zaczynam sie zastanawiac,czy ci wielcy jak Nadal i Federer nie jada na jakichs prochach przeciwbolowych na turniejach szlemowych,zeby zalapac ta najwieksza...
    • w ostatnich latach turnieje na ziemi wygrywają same techniczne zawodniczki, prowadzące agresywną i ofensywną grę: Rezai, Martinez Sanchez, Schiavone, Goerges, Kvitova. w przypadku tenisa kobiecego sprawdza się stara prawda, że tenisiści planujące ofensywne akcje, udowadniają swoją klasę na najbardziej wymagającej nawierzchni do przeprowadzenia ataku, a więc ziemi. to na tej nawierzchni liczą się wyniki a nie na przykład jakiejś tam śmiesznej trawie.
    • 6;2,6;2 z Ferrerem przegral gladko.On niestety nie lata po korcie,tylko czeka na swoj ulubiony backhand. To jest chyba jedyny zawodnik jakiego znam,ze ma lepszy backhand niz forehand.Nawet zauwazylem,ze potrafil obiegac pilke,zeby odbic jak z backhandu. Troche sily tez mu brak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się