biegunka

(3 wyniki)
  • Jaka może być przyczyna i jak sobie z nią poradzić ? Z góry dziękuję za pomoc.:)
  • Wczoraj byliśmy u weterynarza z powodu biegunki, która właściwie dręczy z przerwami mojego kota od 1,5 miesiąca (kot dostał wtedy milbemax ale nie znalazłam robali), ale teraz wygląda inaczej... Zaczęła się po kilku dniach podawania lakcidu.. Z początku myślałam, że to przez suchą karmę, do której wróciliśmy (wcześniej jadł głównie kurczaka z ryżem i marchewką i wszystko było ok), zmieniłam karmę na intestinal i podałam mu węgiel, który zwymiotował razem z kłębkiem kłaczków i dużą ilością w...
  • Witajcie! kilka dni temu na wycieraczce pojawiła się ufna kotka i tu została...ma ok. pół roku, może więcej..trudno powiedzieć jak długo się szwendała...widzi,dobro i nam ufa.. okazało się,że jest wygłodzona i jelita zupełnie puste, z pupy skapywały krople brązowej cieczy i tu problem, bo jak wyskoczy na krzesło, schody, zaraz to leci; odbyt z rankami, takie pęknięcia czerwone od biegunki... umyliśmy; zjadła ryż; daję jej miksowaną marchewkę z piersią kurczaka, troszkę makaronu od kil...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się