-
nasz shih tzu już kilka razy dziś zrobił kupę taką rzadką; nie wim
czy mogę mu dać kolację czy lepiej nie dawać nic i przegłodzić?
-
Prosze o pomoc wszyscy w domu załapaliśmy wisrusa tylko nasz mały psotnik się trzyma Nico ma 8 tygodni tydzień temu był szczepiony na 1 szczepionkę i tu mój apel do was kochane czy jest możliwość że się nie zarazi, a jeżeli coś go złapie to co mu podać czy może lepiej odrazu jechać do weterynarza będę wdzięczna za każdą podpowiedź.Pozdrawiam
-
Witam. Już wychodzimy z alergii strupów i ran, a tu wczoraj nowy problem. Młoda zrobiła dwie kupki. Pierwsza lekko luźna ze śluzem, a druga też nie biegunka, ale i nie twarda z krwią. Amber nigdy nie miała biegunki, wręcz bardzo syche, twarde stolce. W jednym miejscu w domu zauważyłam dwie plamy krwi ( o średnicy ok 3cm). Krew jest czerwona, nie ciemna. Dzwoniłam zaraz do weta, ale powiedziała żeby poczekać jeden dzień i zobaczyć co i jak. Może to być skutek podania zastrzyku. W poniedziałek...
-
moj piesek bardzo czesto robi rzadkie kupki.np rano jest taka w miare to potem w ciagu dnia(zazwyczaj dwie)juz rzadkie.nie ma biegunki.odrobaczony byl na poczatku miesiaca.daje mu kurczaczka rano a potem karme royal .jesli jutro rano zrobi rzadka to nie dam mu kurczaka.(a on tak go uwielbia,zawsze czeka pod lodowka)poradzcie co moge zmienic w jego diecie.acha w tych rzdkich kupkach nic nie zaowazylam,ale kilka dni temu koncowka kupki byla bialawa tak jakby flegma.