bik

(6 wyników)
  • Witam Mam taki problem chciałbym wybudować dom i potrzebuję kredyt na budowę. Mam stałą pracę zarówno ja i małżonka, razem posiadamy dochód 4100 zł netto. Mamy własne mieszkanie z którego częściowo chcielibyśmy sfinansować budowę ( wykończenie ) trochę własnych oszczędności ( około 30 tys zł ) własna działka z warunkami zabudowy i tu zaczyna się problem . Mam bardzą złą historię w BIKU tzn kilka kredytów wypowiedzianych i kilka z egzekucją. Wszystkie te zobowiązania łącznie z ...
  • Witam. Od 4 lat wynajmujemy z meżem mieszkanie płacąc za nie 1000 zł miesiecznie. Stac nas na to ponieważ mąż zarabia około 2500 zł miesiecznie a ja 1000 zł miesięcznie. Chcielibysmy jednak kupic sobie swoje własne mieszkanie. Znaleźlismy piekne mieszkanie za bardzo małą kwote gdyż połorzone jest na wsi. Cena mieszkanie to 60tyś zł. Niestety ponieważ mąż ma nieciekawą historię w biku nie dostaniemy kredytu w zadnym normalnym banku. Nieciekawa historia w biok tzn : przez pierwsze mi...
  • czy ktoś wie o jakiej kol wiek opcji wzięcia kredytu hipotecznego bez bik na kwotę 200 000 tys?proszę o pomoc
  • Który bank ile się cofa do tyłu jak sprawdza bik ?
  • Znależliśmy wymarzony dom,w sobotę ta mamy spisac ze sprzedającym umowę przedstepną,poszliśmy bo banku starac się o pozyczkę mieszkaniową w wysokości 220tys pracujemy zarabiamy,regularnie płacimy rachunki jednak okazało sie że oboje jesteśmy w biku:-( załamana jestem okazało się że 7 lat temu nie zamnknełam jakiegoś konta w banku prawda jest taka że zamknełam i jak zamykałam konto było zerowe potem nie mieszkałam na miejscu uwczesnego zameldowania,zmieniłam adres i nazwisko nie w...
  • Witam. Po krótce opiszę Nasz problem. Mianowicie rok temu zakupiliśmy z żoną działkę,następnie złożylośmy wszelkie papiery do pozwolenia na budowę(pozwolenie jest również na nas oboje) rozpoczeliśmy budowę domu z własnych środków wszystko szło zbyt pięknie ,no wkońcu czas nadszedł że zaczeliśmy rozglądać się za kredytem i tu pojawiły się problemy nie do przejścia.Złożyliśmy w kilku bankach wnioski o kredyt hipoteczny ku naszemu zdziwieniu wszędzie dostaliśmy odmowę (banki nie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się