biodro

(6 wyników)
  • tzn nie na kosci biodrowej tylko w najszerszym miejscu ud jak je polaczycie razem i zmierzycie obwod to ile? ja sobie z ta moja dupa poradzic nie moge;/ ogolnie to gruba nie jestem,gora szczupla cycki male tylko ta dupa.dlatego co troche wracam na diete bo jak ciut przytyje(tylko ciut!) to mi zaraz w te biodra idzie a nigdzie indziej;/ nie rozklada sie wcale rownomiernie i wcale nie jest juz takie ciut jak jest w jednym miejscu;/ ja mam 63 w pasie i 96 w biodrach.to nie jest normalne,prawda?
  • jestem właśnie po 2 tygodniu I fazy. i przedłużam ją jeszcze tydzień. dzisiaj rano moja waga wskazała 3,5 kg mniej : ) strasznie sie z tego ciesze!! i do tego mój ukochany powiedział mi że schudłam. poprostu super. w talii mam 5 cm mniej, oponka też 5 cm mniejsza, w biodrach tylko 1 cm jeżdże na rowerku 2 razy w tyg. po jakies 40 min na basen 2-3 razy w tyg. i do tego często godzinny spacerek (raczej szybki) na uczelnie też jakieś 3 razy w tyg. poradźcie mi co mam robić żeby się sz...
  • Dziewczyny mam pytanie... jestem juz 17 dzien na diecie, waga -6 kg, w biuscie -5, w pasie-6, w biodrach -4.. jest dobrze:)) ale od jakiegos czasu waga nie spada..nie zebym sie denerwowala,ale pytam jak to u was jest?jak postepowal spadek wagi??? dzieki za odpowiedzi:))) i pozdrawiam
  • Hej,wszystkim laseczkom.podaje swoje wymiary i mam nadzieje ze wszystkie tak postapicie. 163 cm wzrost 64,5 waga biust 100cm talia 83 cm biodra 96 cm Sniadanko 2 jajka na twardo ,z czego moje malenstwo zjadlo prawie jedno hihi,i czarna kawa.
  • witaj! Ja w sprawie hula hop....bo tez wpadlam kiedys na taki pomysl, ze wymodeluję talię wyginając śmialo ciało w hula0-hop obręczy:) Robiac zakupy w jakims markecie przykłulo moją uwage hulahop w zawrotnej cenie 2,50...i odkrylam, ze nie umiem nim krecic...hula - hop spada....a w dziecinstwie pamietam, ze krecilam...choc jako chudzielec nie mialam bioder;) wiec to pewnie wina hula - hop...uznalam ze moze jest za lekkie...bo w sordku jest puste...Jakie jest Twoje???jak powinno ...
  • W aptece obok mojego domu mam mozliwosc dokladnego zwazenia sie, zmierzenia, okreslenia poziomu tluszczu w organizmie. Zrobilam sobie taki wydruk w grudniu, potem ograniczylam slodycze i ruszalam sie wiecej wiec zrobilam nastepny na poczatku lutego. Jako ze efekty byly mizerne (700 gramow) postanowilam sprobowac diety SB. Jestem w 8 dniu diety i rano zrobilam kolejne pomiary (na tej samej wadze co w przypadku 2 poprzednich pomiarow). A oto zestawienie moich pomiarow: 1. w grudn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się