biznes

(14 wyniki)
  • Wiktor Stasiak odebrał w Warszawie certyfikat "Złotej Lokalizacji Biznesu".Tarnobrzeg jako jedyne miasto nie remontuje dróg dojazdowych do strefy ekonomicznej jak i wzorem Stalowej czy Mielca nie wprowadziło ulg podatkowych dla inwestorów.Kpiny sobie robią z mieszkańców Tarnobrzega Dziubiński i jego świta!
  • Zakład depilowania, mycia i smarowania majonezem okolic intymnych, w usa to aktorki sobie majonezem smarują żeby im się lepiej błyszczały a polki nawet nie umieją się dobrze podmyć ani nawet ogolić, dlatego po zapoznaniu się z możliwością pozyskania funduszy unijnych na rozwinięcie własnej działalności, zapotrzebowanie na takie usługi jest ogromne, będzie to prawdopodobnie pierwszy tak profesjonalny zakład w Polsce, już niedługo zapraszam do mojej " Stacji obsługi c...p" demotywatory.pl/2...
  • Czego brakuje w naszym szarym mieście? Piście jakie macie pomysły na powstanie czegoś czego jeszcze nie ma.
  • Józef Jędruch był społecznym asystentem posła SLD Henryka Długosza Józef Jędruch, były właściciel Konsorcjum Finansowo-Inwestycyjnego Colloseum, ścigany za oszustwa i wyłudzenia 345 mln złotych ze spółek skarbu państwa, był asystentem poselskim Henryka Długosza, byłego szefa świętokrzyskiego SLD. Długosz stracił immunitet po starachowickim przecieku.
  • o ktorych nalezy mowic i bic na alarm a nie o paleniu na balkonach czy o skladkach po 20zl na jedzenie w czasie matur; fakty.interia.pl/polska/news/ponad-polowa-studentow-gotowa-wyjechac-za-granice,1636414 biznes.interia.pl/news/pieniadze-na-bezrobotnych-rzad-zgarnia-dla-siebie,1636429 fakty.interia.pl/raport/sprawa_olewnika/news/co-ukryla-policja-watpliwosci-komisji-sledczej,1636409 To z dzisiejszego dnia tego portalu.
  • Nikt do tej pory nie był tak bezczelny aby ludziom szykować taki geszeft. Wentyl Dziuba w postaci artykułu w Tygodniku N. już był , teraz kolesie w Urzędzie Woj. sprawę wyciszą ot i prawo i sk...(PIS)
  • Jestem zainteresowana wypożyczeniem strojów karnawałowych . Gdzie znajdę ładny strój dla dziecka w satysfakcjonującej cenie. Proszę o szybką odpowiedż. Iż dziecko za niedługo ma zabawę.
  • Poszukuję antykwariatu w którym mogłabym sprzedać książki.
  • Bez zadnych sympatii do kogokolwiek - Masstalerz zwyciezcą. Dziubinski wydaje mi sie zmeczony kadencja i kampania...
  • praca(6)

jest w TBG jakaś sensowna po studiach rolniczych skoNczonych w SGGW praca wie ktos?
  • Skończyłem 40 lat, mam własną firme i zrozumiałem, ze bez wyzszego wykształcenia głupio sie czuję w biznesie. Czas prostego handlowania sie skończył. Trzeba znać zasady promocji firmy i marketingu nie tylko z doświadczenia. U nas w Tarnobrzegu są studia głównie dla nauczycieli. Wybrałem socjologie biznesu w Wyższej Szkole Gospodarczej w Tyczynie. Czy nie wartałoby pomyśleć o podobnych studiach u nas?
  • Czy kogoś intersują premie jakie przyznali sobie prezesi TARBUDU - czy 50 tys złotych to dużo czy mało.
  • Podobno jakaś instytucja w Tarnobrzegu daje kasę na nowy biznas, ktoś coś słyszał?
  • www.echodnia.eu/podkarpackie/?cat=10&id=30097 Ciekawe kiedy w Tbg nasi radni zgodza sie na budowe sklepu o pow. ponad 2000 m2 aby to miasto zaczeło sie rozwijac, bo jak sie cos nie rowija to sie cofa a my chyba jestesmy na etapie cofania :-? Pozdrawiam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się