-
Witam wszystkich:) Czy ktoś zna dobry pomysł na biznes? na otwarcie firmy czy działalności w Wałbrzychu? Powiedzcie czego brakuje w naszym mieście? Jakiego typu produktów czy usług brakuję :) oczekuje poważnych odpowiedzi, bo zamierzam otworzyć własną działaność, a poniekąd może to też od was zależeć jaką :)
-
Może masz jakiś pomysł co za biznes w Wałbrzychu zrobić , jeśli tak -wpisz.
-
Kto mi policzy koszt zrobienia jednego pieroga ? zrewanżuje się chłopaki :*
-
Mysle nad otwarciem wlasnego biznesu[i] (po prostu firmy)[/i] w Walbrzychu i w zwiazku z tym mam kilka pytan i zachecam do otwartej i [u]kulturalnej[/u] dyskusji.
W mojej ocenie Walbrzych jest miastem specyficznym, gdzie dana inwestycja biznesowa, ktora moglaby przyniesc zyski okazac sie moze calkowitym niewypalem (chociaz prawda taka, ze zdarzyc sie to moze w kazdym miescie), w zwiazku z tym ciekaw jestem, czego brakuje Ci w Naszym miescie? Jakich uslug?
Katalog uslug jest szeroki, ale c...
-
Ma ktoś jakiś pomysł na mały biznes w wałbrzychu ??
-
Złoty biznes !! Pierogarnia ludzie pragną tanich i dobrych pierogów
-
może ktoś wie jaki biznes rozkręcić tutaj w Wałbrzychu? mam nie dużą sumę pieniędzy ok 20.000tyś
-
Jest apteka na Piaskowej Górze gdzie najcenniejszym klenten jest ten ,który na receptę na kilka leków a wykupuje tylko jeden.Właścicielka dopisuje fikcyjnie te leki,których on nie wykupi do stanu magazynu i wystawia fakturę do NFZ aby otrzymać refundację.Tak wię dostaję zwrot za lek .którego ani nie zakupiła ani nie sprzedała i biznes się kreci .I ta pani z Volvo uwaąa sie za niebywale uczciwą
-
Pomysł na biznes Lodziarnia xxx co sądzicie o takim pomyśle ? Cena loda to 35 PLN Kilka kabin z dziurą
-
Mam troche gotówki i zastanawiam się nad swoim biznesem...problem w tym że
cieżko w coś pewnego w tym miescie uderzyc.. wszystko jest. Myslalem o
wulkanizacji, potem o szkole jazdy, ale to juz odpada...moze salon gier? moze
jakis sklep?
Ciekaw jestem czy Wy macie jakies pomysły?
-
Witam forumowiczów, mam takie spostrzeżenie, ciekawi mnie czy Wy też.
Ignoranci pracujący na państwowym etacie nie powinni się wypowiadać w tym wątku.
Gdybym swoją wiedzę na temat prowadzenia biznesu czerpał z TV, radia i gazet
to myślałbym , że jedynym problemem dla prowadzących działalność gospodarczą
jest tzw. "jedno okienko" a właściwie jego brak. Wystarczy wprowadzić "jedno
okienko" i problemy znikają.
A tak naprawdę to jakie ma to ku**a znaczenie, czy firmę założę w jednym
...
-
bo słyszałem, że w tygodniu straszna bida sklepy padają jeden po drugim czy to prawda ?
-
Ryzykuję żarty, wyzwiska, prześmiewki rozpoczynając wątek, więc
proszę uszanujcie moją odwagę i piszcie w miarę poważnie.
Szukam pomysłu i miejsca na biznes w Wałbrzychu. Narazie skłaniam
się ku otwarciu jakiejś niewielkiej gastronomii w centrum, np.
naleśnikarnia. Co sądzicie? Czy takie miejsce miałoby wzięcie i
stalą klientelę? Czy może ktoś zaproponuje mi inną formę?
Mam możliwości zrealizowania pomysłu, przy tym mogę również dać
pracę.
-
forum.gazeta.pl/forum/w,168,101151452,101187513,Re_Jak_tam_w_szkole_.html
Jak już padnie Mo-Bruk w Wałbrzychu to bedzie sie ładować azbest w
ziemię:)
-
Czy w naszym mieście istnieją jakieś nisze branżowe?
-
czy kto tak naprawdę kocha Górnik Wałbrzych?
www.regionalnatv.pl/?s=category&cid=2&mid=493
-
Tak jak w temacie, czyli co? gdzie? za ile? . . .
-
Co myślicie o nowych automatach na mieście pod empikiem i Mexicana na Piaskowej Górze? Ja osobiście chciałem kupić sobie batonika wracając z pracy patrze na samą górę a tam testy ciążowe, hiszpańska mucha, coś w podobie Viagry, gumki. Nasuwa mi się pytanie kiedy jacys pomysłowi gimnazjaliści zapodadzą koleżance na nieświadomce coś z nowych automatów i będzie afera. A tak poza tym czyżby nowy biznes Pana od ,,Dopalaczy,, bo coś tak myślę, że raczej tak. Pozdrawiam
-
Staniszewski: Przydam się miastu
nww24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=8720:staniszewski-przydam-si-miastu&catid=3:aktualnoci&Itemid=2
Orbis travel zwinął żagle i Pan S. zmienia profil życia.
-
Czy pamiętacie jakim wspaniałym miejscem była w lecie kawiarnia na Słonecznej Polanie w Szczawnie-Zdroju. Czy wiecie, że ten obiekt zabytkowy (!!!) w podejrzanych okolicznościach przeszedł w ręce prywatne niejakiego Józefa Samczuka, wykształconego chama, który ma wszystkich i wszystko w wiadomym miejscu? Kawiarnia stopniowo została zlikwidowana, a hotel, jak szeptają okoliczne wiewiórki, stał się cichym domem schadzek (pokoje na godziny) dla majętnych amatorów uciech cielesnych chyba nie tylk...