biznes

(16 wyników)
  • Witam mam pytanko gdzie moge zwrócic sie do kogos kto by mi pomogl napisac biznes plan.. ?
  • czy znamy patologiczne przykłady działań ostrowieckich polityków /posłów, prezydenta, starosty, radnych/ na styku z lokalnym biznesem ?
  • miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,5883754,Przetargowe_oferty_pelne_niespodzianek.html Cztery tysiączki za zestaw komputerowy ( stacjonarny a nie laptop). Odliczając koszty oprogramowania ( windows i office) to min. trzy tysiące na sprzęt. Za taką kasę to można kupić w miarę przyzwoity sprzęt do gier a nawet do niezbyt wyrafinowanej obróbki graficznej. Po co z urzędzie taki sprzęt z którego możliwości nie będą kożystać? Grunt że biznes się kręci, a to że za pieniądze podatników ...
  • 1. Dogaduje się z przedsiębiorcami ze Starego Zakładu 2. Kupuję to: pacholczyk.pl/mediac/400_0/media/fadroma3.jpg 3. Wożę turystów z Ameryki, Japonii, Izraela po SZ, pokazuję im infrastrukturę, przedwojenną ciągle działającą produkcję w tutejszych halach, pozwalam opuścić w automacie elektrody na łukowym, itp... To w bardzo wielkim skrócie, unholly co Ty na to?
  • Otworzyć sklep spozyczwy na terenie Starego Zakładu!Pracownicy jeśli muszą to jeżdzą na Kolejową albo do na dworzec PKS! A z tego co słyszę to sprzedający tam mają straszne kaprysy! A to pani nie sprzeda 10 dkg kielbasy bo nie bedzie kroić!Albo nie przyjmie 10 groszy bo brudne. I zywkle tzreba kupować to co jest a nie to co się chce
  • Za zmarnowane 4 lata!
  • Co o Galerii myślą dzierżawcy powierzchni handlowej? Wielu z nas zna rózne opinie na ten temat. A co powiedzą publicznie handlowcy? Czy się odważą?
  • Nawet McDonalds nie otworzył knajpy. Oto półmetek kadencji Wilczyńskiego. A miało być tak pięknie ...
  • i apteki. Narozrastało się ich pełno, tylko dlaczego te nowe przychodnie są gdzieś w ukryciu, a to za Halą Targową na Polnej, a to za Starostwem przy Iłżeckiej. Przypadek? Tańszy grunt? A może właściciele nie chcą drażnić? ... Pacjentów :-)
  • -Jaki komentarz proponujecie do tego smutnie prawdziwego artykułu?
  • Szanowni Państwo !! Jest mi niezmiernie miło przedstawić i zapoznać Państwa z ofertą naszej firmy dotyczącą uruchomienia własnej działalności gospodarczej w systemie partnerskim. Oferujemy sprawdzony pomysł i gotowy "produkt" biznesowy. Sieć Punkty Finansowe MIESZKO to obecnie największy w kraju prywatny pośrednik (270 kas) działający w branży pośrednictwa w regulowaniu rachunków i innych płatności. Miesięcznie wykonujemy blisko 600 tsiecy operacji kasowych. Korzystamy z nowoczes...
  • Proszę o wpisy,kto po ukończeniu tej uczelni znalazł pracę. CHCESZ BYĆ WYKSZTAŁCONYM BEZROBOTNY - IDŻ NA STUDIA !!!!!!!!!!
  • Raport o upadłym PSS w Ostrowcu udowadnia jedną ważną sprawę - dlaczego w Ostrowcu upadło tyle, kiedyś dobrze prosperujących, firm. Otóż, kolejni prezesi PSS Społem działali na szkodę własnej firmy, wyprzedając majątek za bezcen, tzw. biznesmenom - m.in. "twórcy" Parku Jurajskiego - Lichocie, który sprzedawał go po zawyżonej cenie innym inwestorom i dlatego mamy dzisiaj groszki, biedronki i inne championki. A ja się spytam - kto wreszcie zajmie się wyjaśnieniem: tragicznego w skut...
  • www.b-p.net.pl/ Ja bym prosił, aby głównie mali przedsiębiorcy, właściciele różnych sklepów i sklepików, warsztatów, punktów usługowych wpisywali się, bo ciężko jest Was odnaleźć :(
  • facet sam sobie sprzedaje ostrowieckie grunty. Porównać wystarczy te dwie strony: www.imsig.pl/pozycja/2010/255/KRS/230365,NIERUCHOMO%C5%9ACI_K._RUTKOWSKI_SP%C3%93%C5%81KA_JAWNA www.krs-online.com.pl/narzedziownia-ag-miroslaw-rutkowski-krs-293186.html
  • ...do wniosku, że powoli zaczyna się poprawiać w branży: www.wirtualnemedia.pl/article/2693590_Coraz_wiecej_europejskich_reklamodawcow_kieruje_sie_do_internetu.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się