-
oo jak ladnie, dostal koles prace (o ktora sie nawet nie ubiegal), parzy herbatke i juz na drugi dzien leci sobie do HG biznes klasa. Chochol dziecko szczescia.
Swoja droga fajna scena, znalazl bilety za 700 dolarow a Pan Szef - rozumiem ze biznes klasa? no tak szef obiezyswiat nie omieszkal pochwalic sie swoja friklent flajer karta, a nie pojmie ze za 700 dolarow na dzien przed to moze kupic bilet na PKS a nie biznes klase.
-
będziecie te wypasione ubrania kupować czy tylko bazar względnie sieciówki?
-
Filar dał czadu:)
i teraz to juz na pewno czytaja forum:)
-
Myślę że scenarzyści Klanu mają ciekawe pojęcie o interesach. W firmie Knorra nie robi się nic poza żarciem ciasta, piciem kawy i ewnetualnie stawianiem lodówek z Danacolem czy jak to się zwie. U Moniki z kolei dzień polega na piciu drinków i jedzeniu obiadów w restauracji, ze znajomymi.
W NW natomiast nie wiem na jakim zasadzie działa BudMax skoro Michał czy Andrzej nigdy nie chodza do pracy o Izabeli nie wspomnę. Nawet Renata chyba tą księgowość z domu prowadzi.
W Klanie jedynie biznese...
-
Co myśicie o pomyśle z biurem podróży? Wydaje mi się, że ten pomysł
pojawił się, żeby wprowadzić wątek Oksany, dawnej miłości Borysa, i
jego syna. Bo tak swoją drogą, czy dwie babki bez żadnego
doświadczenia w turystyce mają szanse na rynku? Nawet z cudzą
pomocą?
-
Chochoł czyta forum!!!!!!!!!!! Tak określił Ridża:)
-
Milo bylo zobaczyc pana Morawskiego, bardzo sympatyczny aktor.
-
Wczoraj na TVN zamiast serialu "Na wspólnej" miałam transmisję z kanału TVN
CNBC Biznes... czy u Was też nie było wczorajszego odcinka NW???
-
No wreszcie dopasowali do Krzysztofa forumową ksywkę, choć już podchody przy
Ridżu były:)
-
i wygryzła Szaranowicza z Pytania na śniadanie. Mimo wszystko nie podoba mi
się ta podmianka
-
W ogóle co to za pomysł, żeby pseudo-kafejke z kilkoma łachami w tle nazywać szumnie galerią? Sama idea i pieniądze na to przedwsieziecie też mnie fascynują. Nagle nie wiadomo skąd wzięła się ogromna kasa na otwarcie nowego biznesu, zatrudnienie projektanta Pączka ( a kasa na projekty ciuchów, szwaczki itp), czynsze itp. Żeby jeszcze było tego mało, trzy laski tam pracujące ( Agnieszka, Ola i ta trzecia) jakoś nie za bardzo się tam przemęczają. Przecież przy prowadzeniu czegoś takiego- to jes...
-
Kolejna gazela biznesu normalnie :D
Jak pewnie każdemu mniej więcej ogarnięty człowiekowi wiadomo, czynsze za wynajem lokali w mieście powalają z nóg, lepsze punkty to zapewne kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie. Jakim to więc cudem polskiej gospodarki i biznesu Aga Lubicz, jej kolezanka o imieniu chyba Weronika, do spółki jeszcze Ola Lubicz i ten cały Pączek mają pieniądze na otwarcie tak kosztownego biznesu? Bo chyba o żadne zapomogi do Unii Europejskiej nie pisali ;)
Nie słyszałam też, że...
-
jestem tu nowa i podczytujac forum zdazylam sie zorientowac, ze "gazela" to
krzysiek zdunski, a "papuga" to marta.
ale powiedzcie mi doswiadczeni bywalcy forum, skad sie wziely te nazwy? bardzo
jestem ciekawa...
-
Jestem tu od niedawna . Wytłumaczcie mi dlaczego Krzyś - to Gazela.