biznes

(11 wyników)
  • Zdarza mi się okazja wynajęcia za niewygórowaną cenę 22-metrowego lokalu w Warszawie, blisko metra, położonego w uczęszczanym pasażu handlowym (okolice Mokotów/ Ursynów). Mam wprawdzie swój zawód i nawet nieźle płatne zajęcie, ale ze względu na to iż obowiązki zawodowe zajmują mi zaledwie kilka godzin dziennie mam czas zająć się czymś jeszcze. No i wpadł mi do głowy pewien pomysł, który chciałabym z Wami skonsultować. Myślałam o założeniu saloniku z elegancką i bardzo dobrej jakośc...
  • temat troche smieszny ale jestem ciekawa...:) Jako studentka chcialabym troche dorobic i miec dostep do ciut tanszych kosmetykow- czy mozecie mi doradzic z ktora firma -zatanczyc?? z gory dziekuje serdecznie pozdrawiaM!
  • No właśnie,dużo z Was dziewczyn siedzacych tutaj na formum prowadzi własny interes?? Sama kończe studia w czerwcu i myśle o otworzeniu czegoś swojego.
  • Wiem, ze temat ostatnio sie powtarza i moglabym sie dopisac, ale zalezy mi na tym zeby post byl widoczny, bo jutro bede rozmawiac z lekarka. Jutro robie sobie botoks w czolo i kwas w policzki, jestem przerazona, bo to pierwszy raz i jakos nigdy nie myslam, ze mnie to dopadnie:) Lekarka zasugerowala, ze po tym powinnam zrobic rowniez mezoterapie, az 5 zabiegow, co rok. Czy to przypadkiem nie za duzo na raz, botoks, kwas i mezo? Zabiegi te sa dosyc drogie w dodatku i zastanawiam sie czy przyp...
  • Witam! Ten apel jest autentyczny! Drodzy Konsultanci, Bardzo pilnie potrzebna jest krew ORh (D -) ujemne, dla Agaty Sierant - naszej Złotej Dyrektorki, prowadzącej Biuro Regionalne w Krakowie. Jeżeli tylko możesz pomóc, skontaktuj się do końca tego tygodnia z Agatą Sierant pod numerem telefonu 0 502 81 11 61. Z góry dziękujemy za Waszą pomoc! Oriflame Poland Magdalena Magdziarz Online Bussines Coordinator adres do sprawdzenia: poczta@oriflame...
  • Witam! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16274&w=11819558 Chcesz więcej,klinij tu: MLM, biznes po godzinach...   Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam!
  • Kochane dziewczyny z O....... A.... i NSE.Właśnie wróciłam ze sławetnego biznesu ,,,po godzinach pana Sz....... Tragedia sam nazwał się w którymś wątku prawdziwym samcem..no no ,ależ ten samiec miesza. i po co?? Wszystkie lubimy kosmetyki ,powiedzmy szczerze że, nie tylko je używamy ale i sprzedajemy.I bardzo dobrze.Pan samiec Sz.uwaza,że prędzej czy póżniej i tak wszystkie ,,będą,,jego bo bezsprzecznie biznes z O>>>>>>> to jedyny słuszny cel.Prowadzi sam...
  • Czesc dziewczyny mam prosbe- niedawno zostalam kosultatntka Oriflame, prawda jest taka ze nigdy ich bie uzytwalam, a nie chaialabym wciskac tandety.Bardzo prosze o wasze opinie-ktore kosmetyki tej firmy sa na[rawde dobre, a ktore to buble? Dzieki z gory.
  • Afera z Avonem..Nareszcie przestaną wykorzystywać kobiety,jako darmową siłe roboczą.
  • 1) jeśli zostanę konsultantką to czy już od razu (bez kursów itd.) mogę stworzyć własną siatkę konsultantek?? w jaki sposób 2) jaki upust przysługuje zakupom do 50zł będę wdzięczna za odpowiedź
  • Witam! Kolejna rewolucja technologiczna dokonana przez informatyków Oriflame! www.oriflame.pl/index.jhtml Chcesz więcej,klinij tu: MLM, biznes po godzinach...   Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się