Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      blue

blue

(15 wyników)
    • Witam mam pytanie do osób które wróciły aqua blue & vista , czy będąc w aqua blue można korzystać z restauracji oraz barów w viscie
    • W lipcu wybieramy się do tego hotelu 4 dorosłych i 3 dzieci (4,5,10), będziemy tam 2 tyg, może zaproponujecie nam jakieś sprawdzone wycieczki lub inne atrakcje. Czytałam o wycieczce wokół 4 wysp podobno jest super, pierwszy raz lecimy z dziećmi i nie wiemy na co warto je zabrać. Oczywiście jest tez możliwość pojechania i zwiedzania bez dziecka jak co to będziemy zmieniać dyżury przy dzieciakach. Dzięki i pozdrawiam.
    • Witam, wraz ze znajomymi mieliśmy znowu lecieć do Turcji, ale ceny kosmiczne, za tydzień zapłacilibyśmy tyle co za 2tyg w Egipcie. Wybraliśmy aqua blue w Hurghadzie, mamy jechać z alfą star. Pomóżcie czy to dobry wybór lecą z nami dzieci w wieku 4,5 i 10lat. Termin dostępny to tylko lipiec, czy nie robimy krzywdy dzieciaczkom. Czy dla tych mniejszych też tam są jakieś zjeżdżalnie? Dziękuję z góry za odpowiedzi.
    • Witam, wybieramy się w maju do blue reef w Marsa. Stąd pytanie o rafy przy hotelowej plaży pod kątem snoorkowania (jakby ktoś porównał do Brayki, Abu Dabab, lub rafy przy Orientalu czyli gebel rosas czy jakoś tak, to byłoby super). Czy fajna, czy prądy czy często szansa na zakaz snoorkowania, czy zółwie bywają... ogólnie jak najwięcej info. Pytam bo mamy mozliwości żeby snoorkować też gdzie indziej ale to musimy zaplanować przed wyjazdem, pozdrawiam, r.
    • Który z aquaparków będzie atrakcyjniejszy dla dzieci (7 i 12 lat)??
    • Witam, mam pytanie odnosnie cen wycieczek fakultatywnych, jakie ma w ofercie TUI, szczegolnie chodzi mi o cene wycieczki do Jerozolimy. Jezeli ktos cos wie na ten temat, to prosze o info. Z gory dziekuje :-) A moze jest na forum ktos kto sie wybiera do tego hotelu? Ja lece 28 lipca na 2 tygodnie, 2 os dorosle + 5 letni syn
    • Witam i mam pytanko do tych co już byli w tym hotelu, czy na jego terenie lub w viście czy albatrosie są zjeżdżalnie dla mniejszych dzieci kilkulatków, bo duże widziałam na zdjęciu i wiem, że nie będę się nudziła, ale co z malcami? pozdrawiam
    • proszę o aktualne opinie o tym hotelu
    • mam mala prosbe do osob ,ktore byly w tym hotelu,prosze napiszcie : - czy w poblizu sa budki telefoniczne i czy mozna nabyc gdzies w okolicy karty do nich -czy lepiej jest dzwonic do Polski z komorki(orange) czy z ich budek -gdzie w poblizu mozna kupic wycieczki oczywiscie u sprzedawcow lokalnych,bo rezydenci odpadaja:) -jak daleko jest do centrum i czy mozna wieczorkiem nie martwiac sie o dojazd wyskoczyc na imprezke do miasta -jak daleko jest na bazar i co mozna fajnego tam nabyc...
    • jaka najtansza oferte tego hotelu widzieliscie w ciagu roku i w jakim okresie.jezeli ktos pamieta to prosze o odpowiedz
    • kto miał taki pokój? chcę trochę popytać
    • Witam Jedziemy z 7 letnia córka do Aqua Blue w Hurghadzie . W ogóle pierwszy raz wybieramy się do Egiptu.proszę o jakieś info dot.hotelu. Czy zjeżdżalnie są otwarte bez przerwy.Czy warto dac w paszport kilka dolarów ,żeby dostac pokój w Viscie czy nie .I czy w okolicy hotelu można zrobić zakupy ( pamiątki) czy trzeba jechac jednak do centrum Hurghady.Proszę o jakies info .Z góry dzięki.
    • czy ktos byl w tym hotelu? moze macie jakies prywatne zdjecia tego miejsca?
    • Witam Który AquaPark lepszy - - Cleopark w Naama Bay czy AquaPark przy hotelu Aqua Blue w Sharm ? Jakie macie opinie ? Pozdrawiam Darek
    • [b]Proszę doradzić.... - będę wdzięczna gdyż mam już taki "kocioł" w głowie, że nie wiem na co się zdecydować.... :/ - z góry dziękuje, pozdrawiam.[/b]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się