markar72 03.11.11, 17:58 Witam mam pytanie do osób które wróciły aqua blue & vista , czy będąc w aqua blue można korzystać z restauracji oraz barów w viscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriel_br Re: All Inclusive aqua blue & vista 03.11.11, 21:19 Będąc w Aqua Blu , all obowiązuje we wszystkich barach z Blu , Vista i Garden , restauracje w Vista nie są dostępne , ale w Garden tak , na plaży wszystkie trzy hotele mają wspólny bar . Odpowiedz Link Zgłoś
brenda123 Re: All Inclusive aqua blue & vista 05.11.11, 09:37 a bedąc w viscie ,czy mozna korzystac z innych restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
evisia1802 Re: All Inclusive aqua blue & vista 05.11.11, 19:07 będąc w Viscie można ... Odpowiedz Link Zgłoś
judyt-a Re: All Inclusive aqua blue & vista 07.11.11, 11:45 A czy dalej dostaje się opaskę Visty za 10 dolców w paszporcie, czytałam w starszych postach, że to tak działało, a czy działa dalej tego nie wiem. I jeszcze jedno pytanie, czy te restauracje w Viście są rzeczywiście takie super, że warto zabiegać o opaskę? Odpowiedz Link Zgłoś
evisia1802 Re: All Inclusive aqua blue & vista 08.11.11, 19:34 z tego co ja wiem ...bywam tam w kwietniu(okres Wielkanocny) to w tym czasie nie ma wylotów z Polski , wiec te 10$ nie działa(wiem od innych którzy chcieli ponoć tak zrobić)odmowa ponoć była dlatego , ze hotel ten dla polaków zaczyna się od końca kwietnia restauracje wyglądają fajnie nie jadłam wystarczało mi to , co było w Aqua Blue z tego co widziałam jest restauracja włoska, rybna dalej nie zaglądałam z gębą hahhaha Odpowiedz Link Zgłoś