Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      boli brzuch

boli brzuch

(5 wyników)
    • Witam, zastanawiam się nad tym, czy rzeczywiście lek konstytucyjny łagodzi wszystkie dolegliwości. Córka 4,5 roku w poniedziałek wieczorem zwróciła niestrawiona treścią żołądkową. Mniej więcej co 2 godziny zwracała przez całą noc. W akcie desperacji podałam jej susz z jagód (napar) oraz Nifuroksazyd . Niestety jestem początkująca w homeo i tylko raz przeszło mi przez myśl by podać kulki. Nie podałam:( Nie mogłam skontaktować się z naszą lekarką i gdy córka ok południa znowu zwrócił...
    • Witajcie. Czytam Was już od dłuższego czsu, ale do tej pory nie zabierałam głosu - zdrowie dopisywało, na szczęście :)) Ale teraz mam kłopot i nadzieję na Waszą pomoc. Otóż od 4 dni boli mnie brzuch - lekarzę piszą, że w lewym dole biodrowym - czyli prawdopodobnie jelito grube. Przez te kilka dni robiłam badania krwi i moczu, usg ginekologiczne - wszystko w porządku - to nie wyrostek, nie nerki, nie ciąża pozamaciczna... a boli cały czas, czuję to przy każdym kroku. Ból nasila się prz...
    • macie jakieś pomysły co to może być, teraz znowu bol głowy w części czolowej
    • Witjcie, jestem w 7 tygodniu ciąży, mam już 2,5 letnią córcię. Ciąża przebiegala bez problemów do wczorajszego dnia. Pojawił się brązowy śluz w bardzo małej ilości i ból podbrzusza( to taki specyficzny lekki ból jakbym czuła, że mam macice) Zgłosiłam sie do lekarza, zabarwionego śluzu już nie bylo ale podczas badania usg lekarz stwierdził, że na ścianie macicy coś wyglada inaczej, jedna strona ściany macicy była jaśniejsza. Plamienie tłumaczył, że być może zrobił sie mały krwiak...
    • wczoraj z czystego lenistwa (przecież jak się wraca z pracy o 19 to można coś ugotować a nie gotowca:-) zjedliśmy z mężem pierogi z serem. Mnie już wczoraj zaczęło mdlić, męża boli brzuch dziś od rana. Nie wymiotujemy, nie mamy biegunki (przynajmniej narazie) ale ból brzucha, taki skręcający w środku, ja nadal mam napady mdłości i ból głowy, choć to chyba z innego powodu. Doradźcie coś Kochani... wprawdzie mąż zapodał sobie krople... miętowe... za co zebrał cięgi, ale niestety po ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się