bonus

(20 wyników)
  • Czy ktoś z Was słyszał, że bonus w tym roku dostaną tylko pracownicy którzy mają przynajmniej 70% w PASie?
  • Bonus(13)

Czy ktoś wie jak wygląda przydzielanie bonusa jeśli w grudniu jest się na okresie wypowiedzenia? Czy okres wypowiedzenia ma oficjalny ( potwierdzony w jakiejś uchwale ) wpływ na przyznanie bonusa?
  • Proszę o informację .Z dniem 31 pażdziernika zakończyłam pracę w PKO. Zwolnienie ze skróconym okresem wypowiedzenia i 12 miesięczną odprawą. Z winy leżącej po stronie zakładu.Czy należy mi się bonus. Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników.
  • Nasz bank zrobił Nam bardzo miłą niespodziankę zwiększając kwotę średnio o 26% w stosunku do ubiegłego roku.Ma być wypłacony do 15 grudnia.Oby więcej takich przyjemnych wiadomości.
  • Czy ktoś już coś wie nt.bonusa na ten rok? Wjakiej wysokości i kiedy płatny?? Czy Dyrekcja planuje na Oddziały/Wydziały jakieś nagrody? Dyrektorzy Oddziałow i Naczelnicy Wydziałow sami nie wystąpią, trzeba im niestety się narzucać tzn. Warszawa winna niestety pytać, czy są jakieś osoby celem wyróżnienia na ten rok (czy też inny) bo sami (albo bardzo nieliczni) się nie wychylą, nawet nie zdają sobie sprawy jak tym antymotywują do pracy swoich pracowników.... Czy Warszawa mnie ro...
  • BONUS(23)

Bonus podzielony nawet dali duży 99%. (we wtorek na kontach)
  • hej ,, to prawda ze na swieta bozego narodzenia dostajemy jakies extra premie? bonusy?
  • Macie juz może jakieś wieści, zawsze w listopadzie było głośno na ten temat, a teraz na razie cisza! Pzdr.
  • związki nas znów sprzedały za bezcen
  • Czy ktoś już coś słyszał, jakiej wielkości będzie bonus w tym roku?
  • Czy ktoś ma jakieś sprawdzone informacje???
  • Bonus(28)

Czy ktoś wie kiedy będzie płacony bonus i w jakiej wysokości
  • jak u was wyglądał podział bonusa? w oddziale w którym pracuje (zachodniopomorskie) nasz miłościwie panujący R.Sz. najpierw zadowolił swoich kapusiów a ochłapy dostalismy my szara strefa.Czy ktos sie tym w koncu zainteresuje?
  • Tez się cieszę z niebywale dużego bonusa, ale... No własnie, jest jedno ale. Jednorazowa, nawet dość spora kwota wpadająca na nasze konta nie jest w stanie zmienić prostego faktu: nadal zarabiamy bardzo kiepsko. Zgodnie z dekalracją byłego juz prezesa Podsiadły płace miały zbliżac się do sredniej w sektorze bankowym. Na razie nic takiego nie ma miejsca. Może w innych bankach nie ma bonusów, może są, nie wiem. Ale wiem, że sredie place są tam dużo wyższe. Dlatego wzrost comiesięczne...
  • Moim zdaniem był to "najfajniejszy" bonus od lat. Mam cichą nadzieję, że wszyscy pracownicy są z niego zadowoleni? Od wielu miesięcy mówimy tutaj głośno o tym co złego dzieje się w firmie, ale myśle że, dzisiaj jest taki dzień w którym, należy POCHWALIĆ podjete decyzje odnośnie wskaźników oraz podziału bonusa (moim zdaniem były one po raz pierwszy mądre i trafione w temat). Jeżeli jest okazja i możemy powiedzieć coś dobrego, to zróbmy to choćby dlatego, żeby nasz nowy Zarząd oraz...
  • Witam serdecznie, mam pytanie do Mam zatrudnionych w PKO. Czy do chorobowego w ciąży wypłacanego przez zus miałyście wliczane premie i bonus roczny? Mam różne informacje na ten temat i już sama nie wiem co jest prawdą? Proszę o pomoc
  • Jak się ma sprawa premii na koniec roku w przypadku np 2-3 dni chorobowego.
  • I jak tu spokojnie spędzić święta nie myśląc o tym co się dzieje w PKO BP>Dzieje się bardzo źle. Rząd szuka Nam nowego szefa .Góra szarpie się w nieudanych pomysłach na usprawnienie pracy banku.Wyciskają z Nas ostatnie soki,zabierając pozytywne uczucia funduje nam stres,arogancje i niekompetencje przełożonych ,trzymanie w niepewności ciągłości pracy.Płaca żałosna .I do tego fundują Nam śmieszny regulamin premiowania.Cierpimy My i nasze Bogu winne rodziny.
  • Może naiwne to pytanie, ale ...Czy aby otrzymać tzw.bonus trzeba przepracowac cały rok w pko? I czy już nie pracujących bierze się pod uwagę przy "dzieleniu" ?Proszę osoby znające zagadnienie o odpowiedź.Dziękuję z góry i pozdrawiam .
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się