pracpko 04.03.11, 00:50 Czy ktoś z Was słyszał, że bonus w tym roku dostaną tylko pracownicy którzy mają przynajmniej 70% w PASie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beauty_muzin Re: bonus 2011 04.03.11, 22:23 A ile musi mieć w biodrach? ... siej dalej Odpowiedz Link
super_morda Re: bonus 2011 05.03.11, 09:14 Może tak jest u Ciebie, bo Bonus ma część uznaniową. Ale ja przynajmniej nie słyszałem tego. Natomiast doszły mnie słuchy o podwyżkach... poczekamy, zobaczymy Odpowiedz Link
katiusza55 Re: bonus 2011 06.03.11, 19:14 Właśnie, emeryci już dostali waloryzację 3,1% w marcu a my zawsze mamy na podobnym poziomie podwyżki. Zakładam, że znowu będzie 3,6%. Macie inne pomysly? Odpowiedz Link
hansk Re: bonus 2011 06.03.11, 19:40 skąd masz takie informacje, jak obstawiam że nie będzie niczego dla innych oprócz doradców, żeby dalej przynosili chłam a inni się z tym męczyli na komitetach i obrywali za jakość portfela, i świetnych doradców Odpowiedz Link
wampirka_ol Re: bonus 2011 06.03.11, 19:40 nie martwcie się, zwolnią cały back office będzie i na bonus i na karnety i na podwyżki Odpowiedz Link
fajny_diament333 Re: bonus 2011 06.03.11, 22:25 Czy naprawdę uważacie ,że tak fajnie pracuje się na ladzie jak zaplecze jest likwidowane, lada miała sprzedawać , teraz jeszcze musi to opracować. A co do jakości portfela to sądzicie ,że oddziały nie ponoszą odpowiedzialności??? Nie najeżdżajcie na siebie bo to nie ma sensu, polityka zarządzania i rozliczania w naszym banku jest chora. Jeżeli strateg uważa że wojnę można wygrać tylko angażując żołnierzy na pierwszej linii bez zaplecza ( kucharza , zaopatrzeniowca , służb medyczny itd...) to jest skazany na przegraną !!!! To krótkowzroczność i u nas cięcie kosztów i zwiększenie zysku ograniczają jasność widzenia. Odpowiedz Link
wampirka_ol Re: bonus 2011 07.03.11, 19:11 Chociaż pracuję na zapleczu wiem, że praca na ladzie nie należy do najlżejszych a teraz wprowadzane zmiany dużo zrzucą na ladę ale góra widzi to inaczej. Pewnie za dwa lata zauważą, że NEMO się nie sprawdza ale dużo wartościowych ludzi będzie już poza zasięgiem. Odpowiedz Link