Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      brzozie

brzozie

(5 wyników)
    • wielkie dzieki za pomoc
    • Mam ogromny problem. Polozylam sobie w pokoju panele z wzorem brzoza-deska. Nie moge dostac do nich listew o tym samym wzorze (LIROY sie wypial na klientow i nie sprowadza ich). Czy ktos wie, gdzie w Warszawie lub okolicy moge dostac takie listwy, najlepiej niedrewniane (tansze). Prosze o pomoc Brzozka
    • Co robić? Są jakieś sposoby? jakieś "impregnaty" itp? chcę kupić brzozową witrynę na książki, ale chciałabym uniknać zżółknięcia. Ktoś się orientuje?
    • Witam, posiadam kominek z płąszczem wodnym, dziś wrzuciłem do niego 5szczap. paliło to się ok 3h czy to normalne? Co robic aby paliło sie ok 10-12h?
    • Mam malutką kuchnię, a marzę o szafkach kuchennych z IKEA. Jest jednak problem. Wszystkie szafki mają 60 cm glębokości, a u mnie zmieszczą się najwyżej 55 cm, albo nawet 50 cm. Co zrobić?. Czy warto kupić fronty IKEA, a korpusy zamawiać ( gdzie??) czy kupować (gdzie???). Czy fronty będą pasować do korpusów z innej firmy? I jak to wygląda cenowo, bo nie ukrywam, że cena ma dla mnie znaczenie. Doradźcie mi co zrobić ?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się