brzuszki

(50 wyników)
  • Słuchajcie w ktorym tygodniu ciaży pojawiły się u was objawy w ciąży?? Tzn... zaokrogliły piersi i brzuszek?? Czy mozliwe że można odczuć ok 5 tyg. zaokrąglenie brzucha, czy to tylko taka schiza już?
  • Jestemw 5 tygodniu ciąży i nie zauważyłam, zeby brzuszek mi urósł, od którego miesiąca będzie widać choć trochę. Nie mogę się doczekać a to z tego powodu, że mój mąż jakby nie dokońca jeszcze wierzy ,że będziemy mieli dziecko, a chciałabym mu pokazać naocznie, że nasz skarb już się rozwija. Nie przyjął tej wiadomości jak się spodziewałam,powtarzał, że to jeszcze nie wiadomo, a to mnie bardzo dotknęło. Wiem że mężczyźni , zawsze inaczej przeżywają różne sprawy, ale jego reakcja na ...
  • od jakiegos czasu ponizej pepka mam taki wystajacy "waleczek" z tym ze bardzo malo jem , w dodatku nie mam nadwagi /172 cm, 55 kg/ i niewiem czy to moze objaw jakiejs choroby, bo zauwazylam dopiero od miesiaca. dodam ze biore tab anty.
  • W którym tygodniu ciąży zaczyna rosnąć brzuszek? Tzn. kiedy zaczyna być choć trochę widoczny w pozycji leżącej? Ja jestem w tej chwili w 6 tyg. i gdy leże mój brzuch jest kompletnie płaski i ciekawa jestem mniej więcej kiedy będzie mi choć trochę na lężąco wystawał ;) Może to i głupie pytanie, ale na prawdę mnie to interesuje :)
  • Cześć mam pytanie do was opiszcie jak to było u was bo jestem strasznie ciekawa słyszałam kilka wersji ze juz w 3ci miesiącu widac brzuszek a niektórzy mowią ze w 6 czasami nie widać.Zalezy to pewnie od budowy kobiety itp.A jak to było u was?
  • Pytam pod kątem ew. problemów w pracy (przedłużenie kontraktu kończącego się w grudniu). W któym miesiącu ciąży zaczyna być już wyraźnei zarysowany brzuszek? zdaję sobię sprawę, że różnie to bywa, ale są chyba jakieś średnie?
  • Jak to jest z tym powiększonym brzuszkiem podczas brania pigułek? Czy to jest niepokojąca sytuacja i wskazuje, że powinnam w ogóle odstawić hormony? Wiem, że to jest związane z zatrzymywaniem wody w organizmie. Mój brzuszek jest jakby napuchnięty, reszta ciała bez zmian (nie przytyłam), jedynie piersi cały czas bolą (lekarz mówi że w reakcji na estrogen). Zmieniłam pigułki na inne i brzuszek nadal jest. To już tak cały czas będzie?... Dopiero jak odstawię pigułki to zniknie? Aha, c...
  • cześć,,mam pytanie..od kiedy rośnie brzuszek..tzn zaczyna być widoczny..przyjmując że osoba kobieta jest szczupła...?
  • kiedy brzuszek zaczyna sie powiekszac, tak, ze staje sie zauwazalny?
  • kiedy pojawia sie "brzuszek" u przyszlej mamy taki zeby bylo go widac?? okropnie sie przejmuję bo podejrzewam u siebie ciaze!! a na razie chce to zachowac w tajemnicy do momentu pewnosci 100% dzieki z gory pozdroionka :)
  • Witam, chciałabym wiedzieć, jak to było u Was? - Wybieram sie na wesele i nie wiem, czy nie powinnam szukać innej sukienki... Wesele będzie w czwartym miesiącu ciąży. Jestem raczej szczupłej budowy i nie mam pojęcia - od kiedy zaczyna rosnąć brzuch? :-)
  • Pomozcie prosze, czy macie jakies sprawdzone metody na pozbycie sie sadelka (niewielkiego) na brzuchu i udach i na wyszczuplenia talii? dziekuje!!!
  • Mam nietypowe pytanie do Tych które, przeszły już ciążę. W którym tygodniu było widać, że jesteście w ciąży? Mam na myśli pierwszą ciążę. Ja nie widzę praktycznie żadnych zmian, tzn. nie mam brzuszka a tylko zanikło mi wcięcie w talii i wyglądam jakby była "ciosana" z jakiegoś pnia (wszędzie równo). Tylko nad spojeniem mam taką malutką góreczkę. A z tego co widzę na obrazkach z gazet tak powinna wyglądać ciąża w 12 tygodniu a nie w 15/16 tygodniu. Podzielcie się ze mną swoimi prze...
  • mam pytanie... jak to jest ze jedne kobiety po porodzie maja "normalny brzuszek"a na innych brzuszkach pozostake duzy fald skorny... jak sobie z tym poradzic i zapobiec? od czego to zalezy? wiecie?? :):)
  • Drogie Dziewczyny, Poradźcie mi proszę od kiedy można robić brzuszki i ogólnie ćwiczyć brzuch po cięciu? Ja jestem już 11 tygodni po zabiegu i nadal mam obawy, czy mogę zacząć ćwiczyć tak systematycznie - codziennie brzuch... Pozdrawiam:) Ewa
  • od jakiegos czasu w sumie od paru latek mam duze problemy z brzuchem przez wiekszosc czasu w cyklu mam mocno spuchniete podbrzusze (od konca wzgorka lonowego do pepka) opuchlizna schodzi tylko na dwa dni tuz po okresie w tej chwili tak spuchl mi brzuszek ze az kregoslup mnie boli i generalnei samopoczucie tez do niczego, czesto generalnei czuje sie mocno zmeczona co moze byc przyczyna i jak temu zaradzic bardzo prosze o podpowiedzi
  • otóż... miesiączkuję regularnie (odychylenia góra 2-3 dniowe spóźnienia przy stresie podczas sesji)... robiłam też test ciążowy i wynik wyszedł negatywny(co prawda nie robiłam go rano, ale było napisane, ze mozna o kazdej porze), a mimo to mam jakby nadęty brzuch... tak od podbrzusza do pępka... 1,5 mies temu brałam postinor i po nim miałam juz 2 regularne okresy... Mam w związku z tym kilka pytań i proszę o rzeczową odpowiedź 1.czy takie wzdęcie brzucha może być spowodowane roz...
  • w ktorym tygodniu ciazy jest widoczny juz brzuszek i kiedy twardnieje?jakie mialyscie pierwsze objawy ciazy?
  • czy ktos po ciazy mial ta przypadkosc? jakie cwiczenia pomagaja? czy moze konieczna jest operacja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się